lego_muji_1

lego_muji_2

lego_muji_3

lego_muji_4

Lego ja japanilainen Muji yhdistivät voimansa ja lopputulos oli innovatiivinen neljän paketin sarja, jossa yhdistyy Legojen muovi ja Mujin paperi. Kartongista irtoaa palasia, jotka menevät rei’istä näppärästi palikoiden väliin ja lopputulos on esimerkiksi kuvan mukainen hieman värikäs ja piikikäs krokotiili. Toisen pakkauksen pahvinpalat yhdistyvät pienten Legojen avulla. Tässä siis pahvi onkin pääosassa!

Kenties hartaita Legoharrastajia paketit eivät inspiroi, sillä ne tavallaan vievät pois sitä ideologiaa että palikoita täytyy käyttää vain toisten palikoiden kanssa. Joillekin taasen paketti lienee piristävä lisä Legojen käytössä. Uskoisinkin että kampanjatuotteen ajatuksena on tuoda Legot sellaisten ihmisten pariin, jotka eivät niitä vielä tunne. Siinä mielessä erittäin taidokkaasti toteutettu tempaus.

Tuotesivu japaniksi: www.muji.net
Lähde: www.todayandtomorrow.net

Edellinen artikkeliiPhone tai iPod Touch ohjaa nyt pyörätuolia
Seuraava artikkeliTestissä edullinen langaton lähetin/vastaanotin kuvalle ja äänelle

6 KOMMENTIT

  1. Eieieieiei en halua et legoja yhdistellään mihinkää röhnään. Se on just hienoa kun kaikki kuviot ym. saadaan aikaan legoista 😉

  2. Tuntuu kuin jotain pyhää häväistäisiin. Pois paperit ja valmis muotoillut osaset. Se juttu legoissa on mielestäni se, kun saa yksinkertaisita muodoista monimutkaista ja kaunista.

  3. Idea käyttää legojen kanssa muutakin on minulle aika uusi, jollei vettä lasketa. Onko hilavitkuttimessa muitakin legoharrastajia, mainitkaa jos on?

Comments are closed.