Vaikka aina hehkutetaan lamppujen turhasta polttamisesta, unohtaa moni lapsi tai yhtä hyvin aikuinen kyseiset valonlähteet päälle. Tämä valojen turha polttaminen totta kai lisää sähkölaskua ja kuluttaa kallisarvoisia polttimoja (sarkasmia havaittavissa). Tio Light Switch konsepti tuo valoa tähän ongelmaan.

Laite on nimensä mukaisesti valokatkaisin, mutta sen lisäksi se muuttaa hohtamaansa väriä sitä mukaa mitä kauemmin se on päällä. Eli suomeksi katkaisin on vihreä, mikäli valojen sytyttämisestä on alle tunti, keltainen yli neljän tunnin jälkeen ja punainen kahdeksan tunnin jälkeen. Rajat kuulostavat melko suurilta, mutta tuleehan noita polttimoita aika usean aikayksikön verran pidettyä päällä.

Pääsääntöisesti laite on suunnattu muistuttamaan lapsia valojen katkaisemisesta, mutta kyllähän tuo perusvalkoiset katkaisinnupit voittaa jo ulkonäöltään.

Lähde

Edellinen artikkeliTestissä New Super Mario Bros.Wii
Seuraava artikkeliPotentiaalisia patentteja osa 7