Puvuista ja muodista en tiedä juuri mitään, mutta tämä erikoisuus pisti silmään. Iso-Britannialainen suunnittelufirma CuteCircuit on kyhännyt tämän, Galaxy Dress:ssiksi ristityn, maailman suurimman LED-mekon. Asuste koostuu 24000 LED-valosta ja 4000 Swarovski kristallista. Virtalähteenä toimivat iPodin akut, joiden avulla valoshow kestää tunnin.
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/rX9FOGFxN9A” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]
Kenenkään päälle tätä luomusta ei ole vielä kertaakaan puettu, mutta se on esillä Chicagon tieteen ja teollisuuden museossa (Chicago’s Museum of Science and Industry). Täytyy myöntää, että aika vekkulin näköinen kyseinen puku on toiminnassa. Liekö siihen mahdollista myös ohjelmoida jotain loogisen näköisiä kuvioita? Mitä käynee, mikäli sattuu kyseinen mekko kastumaan?

Lähde

Edellinen artikkeliBugatti Veyron juuttui vesiesteeseen Galvestonissa
Seuraava artikkeliAndreas Dober: Anthologie Quartettan -kellossa on kenties maailman kallein pyöränketju