Puvuista ja muodista en tiedä juuri mitään, mutta tämä erikoisuus pisti silmään. Iso-Britannialainen suunnittelufirma CuteCircuit on kyhännyt tämän, Galaxy Dress:ssiksi ristityn, maailman suurimman LED-mekon. Asuste koostuu 24000 LED-valosta ja 4000 Swarovski kristallista. Virtalähteenä toimivat iPodin akut, joiden avulla valoshow kestää tunnin.
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/rX9FOGFxN9A” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]
Kenenkään päälle tätä luomusta ei ole vielä kertaakaan puettu, mutta se on esillä Chicagon tieteen ja teollisuuden museossa (Chicago’s Museum of Science and Industry). Täytyy myöntää, että aika vekkulin näköinen kyseinen puku on toiminnassa. Liekö siihen mahdollista myös ohjelmoida jotain loogisen näköisiä kuvioita? Mitä käynee, mikäli sattuu kyseinen mekko kastumaan?

Lähde

Edellinen artikkeliBugatti Veyron juuttui vesiesteeseen Galvestonissa
Seuraava artikkeliAndreas Dober: Anthologie Quartettan -kellossa on kenties maailman kallein pyöränketju

13 KOMMENTIT

 1. Ei varmasti huomiota puuttuis juhlissa……..varmasti hyvä kun sotaan menee nii kukaan ei löydä

 2. ervyi enpä usko että vaatteita suunnitellaa niin että ne toimisivat naamiona sodassa….. *facepalm*

 3. Mikähän tällä ervyillä on ongelmana? Jokaiseen juttuun on kommentoitava, harvoin kuitenkaan mitään älyllistä.. Miinusta todellakin tulee ja ankarasti, ja siitä avautuu sitten keskustelufoorumilla. Mistäköhän ne miinukset johtuisivat, varmaan kaikki trollit vain ihan huvikseen antavat miinusta. Vai olisiko sittenkin itsetutkiskelun paikka.

 4. minulla ei ole mikään ongelmana ja kuule en avautunut viestikeskustelussa……..ja ota huomioon että kuka tahansa voi kirjoittaa ervyi45 tuonne nimeen…….ja minulla ei ole mikään pakko kommentoida jokaiseen enkä ole kommentoinut ja vaikka itse sanonkin vain pontenttiaalisia pantentteja osa 5 olen kommentoinut asiaan kuulumattomasti muuten kaikki kommenttini ovat liittyneet aiheeseen. Ja jos on jotain valitamista minulle vielä niin lähetä YV ettei tule turhaa spammia tänne toisten luettavaksi……….laittakaa tähän vaa nii paljon miinuksia että menee piiloon!

  Ps: eikä mitenkään ollut ironiaa tuossa ensimmäisessä kommentissani…(huoh)

 5. no huoh………………

  Niin, käy opiskelemassa kielioppia ja sen jälkeen kirjoittele jotain järkevää. Jos kirjoittelet ironiaa niin muotoile lause hyvin.

 6. Voi kettu, just viime viikolla tuli käytyä tuolla museossa, toi olis kyl ollu kiva nähä. Suosittelen muuten käymään kyseisessä museossa!

 7. Offtopic: Eniten ärsyttää ervyssä noi pisteet………………..
  Siitä multa ainakin miikat.

  Sitten aiheeseen: Hieno mekko on mutta mitenkäs sitten, kun valmistetaan todellisessa koossa? Aika paljon menee ledei ja rahaa.

 8. Ja olen melko varma, että kukaan muu ei ole esiinytnyt ervynä kuin ervy itse. Turha se sitä on yrittää selitellä… 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.