Andreas Dober: Anthologie Quartettan -kellossa on kenties maailman kallein pyöränketju

Välillä tekee mieli ihastella näitä maailman kalleimpia asioita. Olisiko tässä maailman kallein pyöränketju-ratas-moottori-yhdistelmä? 2338 dollarin hintainen vekkari toimii siten, että ratas pyörittää ketjua ja ketjussa on kiinni metalliset numerot. Numeron ollessa ylhäällä pystyssä kello on sen verran. Antiikkimaisen viimesilauksen antaa, olisiko hälytyskellosta kierrätetty, metallinen kupu, jossa on kulumisen merkkejä.

Melkein laittaa miettimään, että mitäpä jos ostaisi kellokoneiston ja hitsaisi fillarin ketjuihin numeroita. Mutta ei tämä ole niin hieno että jaksaisi nähdä vaivaa. Tosin tuolla hinnalla voisi myydä itse kyhätyn tällaisen johonkin valtion virastoon esim. nimellä Onthologie Kuartett. Mutta se lienee jo turhan lähellä huijausta ja petosta.

Toimitusaika tällä on 12-16 viikkoa.

Lähde: www.unicahome.com

Edellinen artikkeliGalaxy Dress – jotain avaruuden tuolta puolen
Seuraava artikkeliTugo on mukiteline trolleyhin

21 KOMMENTIT

 1. Hei, tällainenhan pitää joskus tehdä!

  Moottoripyörä ihmisenä tään vois toteuttaa mp-ketjulla ja koneisto laittaa jonkun pyörästä repäistyn osan taakse… Mitenkähän tuon saisi itse tekemällä pysymään ajassa?

 2. Ainoa häiritsevä seikka on se, että tuo ratas näyttäisi pyörivän myötäpäivään, mistä johtuen numerot ovat hassussa järjestyksessä. Olisi hienompi, jos ratas pyörisi vastapäivään. 😛

 3. Mutta näkyykö tossa minuutit? Muuten hieno mutta urban kallis. Samaa mieltä että hyvin on kirjoitettu.

 4. pari tyyppii tääl saanu jo sarkasmin? oliko toi whinee vai mitä..? vain btardit näkevät tekstissä virheitä.

 5. ”Miten voitte päätellä mihin suuntaan tuo ratas pyörii?”

  1. Siitä, että se pyörii jatkuvasti jolloin näkee mihin suuntaan se pyörii.

  2. Kello 12 jälkeen ei kello lyö 11 tunnin kuluttua.

  3. Olet tyhmä.

 6. tuntiviisarin tilalle ketjupyörä jossa esim 6 hammasta ja ketjuun 6*12=72 lenkkiä. kuuden lenkin välein numero jolloin yksi lenkki vastaa 10 min :D, rahalle vähän vastinetta :P. Tai vaikkapa 144 lenkin malli jolla saadaan jo 24 tunnin malli :O

 7. No jos minuutit haluaa, niin ainahan voi tehdä kaksi eri koneistoa ja kahdet eri ketjut, duh…

 8. Mahtavaa lateraalista ajattelua. Pidän kovasti siitä kun jokin vanha asia tehdään uudella tavalla. Ikään kuin keksitään uudelleen. Joko funktion parantamiseksi tai ihan vain design mielessä. Hinta on kyllä hanurista, mutta kyllä kai tuollaisen osaa itse/kaverin avustuksella melkein jokainen rakennella jos kovin himottaa. Vakavoidun säädettävän virtalähteen kanssa ja mahdollisella alennusvaihteistolla sen saa käymään oikeaa aikaakin helposti ihan kokeilemalla. Näin luulisin.

 9. Vituttaa kuin näiden kaikkien kuvat on 5 minuutin päästä kuvaton.comissa. muuten hieno

 10. Taitaa olla aika helppo muuttaa kesäaikaan, vaihtaa vaan vähän kettingin asentoa.

 11. Kyllä minun mielestäni antiikkimaisen viimesilauksen antaa, olisiko hälytyskellosta kierrätetty, metallinen kupu, jossa on kulumisen merkkejä.

 12. ”Kyllä minun mielestäni antiikkimaisen viimesilauksen antaa, olisiko hälytyskellosta kierrätetty, metallinen kupu, jossa on kulumisen merkkejä.”

  Jo on melekonen herätyskello ollu…

 13. Hieno, kerrassaan loistelias design! Täysin erimieltä kirjoittajan kanssa siinä suhteessa. Ja hintahan design tuotteissa määräytyy miten määräytyy.. Miks vuittonin laukut on niin kalliita vaikka hm:stä saa vastaavia vitosella?

 14. Aivan mielettömän hyvä idea ja upean näköinen! Tämähän on kokonaan uusi versio (seinä)kellosta! Näitä pitäisi nyt oikeasti tuoda markkinoille useampiakin, tässä näkee ajan kulumisen ja sen missä vaiheessa tuntia ollaan paljon konkreettisemmalla ja mielenkiintoisemmalla tavalla, jos minuuteilla ei ole niin paljon merkitystä… 🙂

 15. “Kyllä minun mielestäni antiikkimaisen viimesilauksen antaa, olisiko hälytyskellosta kierrätetty, metallinen kupu, jossa on kulumisen merkkejä.”

  Jo on melekonen herätyskello ollu…

  Herätys ja hälytys on vähän eri asia…

 16. ”Tosin tuolla hinnalla voisi myydä itse kyhätyn tällaisen johonkin valtion virastoon esim. nimellä Onthologie Kuartett. Mutta se lienee jo turhan lähellä huijausta ja petosta.”

  Ei sen enempää huijausta kun kiskoa tälläisestä romusta 2,2k..

Kommenttien lisääminen on estetty.