roo2

ROPID on pieni ja pippurinen robotti. Tomotaka Takahashin suunnittelema puolentoista kilon painoinen ja vain 38 cm korkea ROPID on ladattu täyteen erilaisia äänikomennolla ohjattavia liikkeitä: se osaa esimerkiksi juosta ja hyppiä. ROPID:lla on myös oma persoonallisuutensa: liikkuva suu ja isot silmät määrittelevät ”tunteita”. Pikkukaveri osaa myös röyhistää ylpeästi rintaansa.

Oheisella videolla demostroidaan ROPID:n liikesarjoja. Varsin mainion näköistä liikehdintää.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/tjyK4zR2zog” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Lisätietoja Robo Garagen-sivuilta joko japaniksi tai englanniksi.

Lähde.

Edellinen artikkeliLihakäsi, hyi, hyi, hyi!
Seuraava artikkeliPotentiaalisia patentteja osa 4

10 KOMMENTIT

  1. Tosi hieno! Kyllä olis penskana ollu onnesta soikea jos tuollaisen olis saanu :-O Huimasti ne vaan kehittyy jatkuvasti. Tätä menoa omana elinaikana ainakin vähän rikkaammilla taitaa olla ihan oikeasti kotiapulaisena robotti. Olisko vähän luksusta kun olis robotti joka pitäis kämpän siistinä, pesis auton, leikkais nurtsin… Siinähän tulis äkkiä tekemisen puute 😉

  2. Ei helkkari ku tommone ois siisti… noi tuol robo garagen sivuil kyl näytti vielki hienommilt.

Kommenttien lisääminen on estetty.