Anthony Toth rakensi 1970-luvun Pan Am -lentokoneen ensimmäisen luokan autotalliinsa 1

Anthony Toth on Pan Am -aktivisti. Hän rakensi 50000 dollarilla 70- ja 80-luvun vaihteen Pan Amin lentokoneen ensimmäisen luokan matkustamon kopion. Jotain hepun innostuksesta kertoo se että hän haki alkuperäiset Pan Amin kuulokkeet Thaimaasta saakka. Innostus alkoi lapsena kun hän lensi perheensä kanssa säännöllisin väliajoin Eurooppaan.

Näillä matkoillaan Anthony keräsi kaiken mitä irti sai ja kuvasi monta rullaa filmiä pienistä yksityiskohdista lentokoneessa. Töissä hän on tietenkin lentoyhtiössä, United Airlanesilla. Kaksi vuotta sitten hän osti talon ekstrasuurella autotallilla ja alkoi rakentaa matkustamoaan.

Suurin osa tilpehööristä löytyi Death Valleystä, jossa romutetaan vanhoja lentokoneita. Saaliiksi tuli tavaraa aina kalusteista avaamattomiin mantelipusseihin. 30 vuotta vanhat pähkinät lienevät kuitenkin jo härskiintyneitä, mutta eiköhän ne huuhtoudu hopeidusta Pan Am -kannusta kaadetulla martinilla. Yksi asia nykyajasta on otettu 80-luvulle, nimittäin lcd-telkku.

Lähde: likecool.com

Edellinen artikkeliLasten peli-ilta Nintendo Wiin parissa
Seuraava artikkeliLihakäsi, hyi, hyi, hyi!

7 KOMMENTIT

 1. Kyl saa ollakin extrasuuri talli kun saa lentokoneen sinne mahtumaan ;P

  Taitaa kyllä jotain tuonkin äijän päässä helistä irtonaisena :/

 2. ”Kyl saa ollakin extrasuuri talli kun saa lentokoneen sinne mahtumaan”

  Ei se ole täysi kopio lentokoneesta vaan osa sisäosaa. Vähän kannattaa ottaa asioista selvää paremmin kuin alkaa väheksymään miehen toimia.

 3. Ja kannattaa totuudentorvi yrittää ymmärtää vähän hjuumoria..
  Erikoisia perversioita on kyllä ihmisillä. Hienoinkin lentokone-luxus on kuitenkin aika arkista näin maankamaralla.

 4. TotuudenTorvi, kyllähän minä tiedän että se on vain ensimmäinen luokka autotallissa, vitsailin vain otsikosta. Siitä kun voi ymmärtää, että hän olisi rakentanut kokonaisen lentokoneensa autotalliin. Ja tämä autotalli olisi ensimmäistä luokkaa. Vitsi meni pilalle selittelystä 🙁

 5. Ymmärrän huolesi, ystävä hyvä. Itseänikin harmittaa kun muut eivät tajua ah niin nerokkaita vitsejäni.

Kommenttien lisääminen on estetty.