Nykyään on saatavilla kaikenmaailman veivattavia, aurinkokennoilla varustettuja ja ties millä energianlähteellä toimivia taskulamppuja. Tähän sarjaan pyrkii nyt vedellä, kaljalla, limulla tai virtsalla hehkunsa luova valonlähde, NoPoPo Eco Water-Powered Flashlight Set. Voit sanoa hyvästit pimeydelle (tai ainakin saada hieman lisää valoa) puristamalla pipetillä jotain edellä mainituista nesteistä vesitaskulampun ”NoPoPo-paristoon”. Sitten vain paristo sisään ja vekotin päälle. Valaistusaikaa ei ole ikävä kyllä kerrottu.

Härveliä voi käyttää sekä lyhtynä että normaalina taskulamppuna. Paristo taas kestää neljä ”latausta”, mutta yhdellä täytöllä varauksen luvataan säilyvän jopa 10 vuotta. Varaparistojen saatavuudesta taas ei ole mitään tietoa. Hintaa löytyy 54$ verran, lisänä toki lähetyskulut (18$) päälle. Taitaa tämä kapistus jäädä hätävaloksi tai retkilampuksi. Toisaalta siinähän tämä on parhaimmillaan, ellei satu autiomaassa tarvitsemaan kyseistä taskulamppua.

Lähde

ja vielä lisätietoa lampun paristojen toiminnasta (kiitokset SDG:lle)

Edellinen artikkeliHonda U3-X avuksi vaikkapa toimistoon
Seuraava artikkeliThe Milkmaid on keraaminen seksilelu