Suuremmat silmät LED-ripsillä?

1082969867
Aasialaisilla ja erityisesti japanilaisilla tuntuu olevan viehtymys suuriin silmiin – liekö mangalla tekemistä asian kanssa. Koska kauneusihanne vaatii suuria silmiä eikä aasialaisilla yleensä sellaisia ole, pitää turvautua maskeeraukseen, plastiikkakirurgiaan tai teknologiaan. Taiteilija Soomi Park on työstänyt LED-ripset, jotka antavat vaikutelman suuremmista silmistä.

Valo kytkeytyy päälle ja pois riippuen pään asennosta. Sensori rekisteröi myös pupillien ja ripsien liikkeet. Oheisella videolla esitellään hieman suunnitteluprosessia ja LED-ripsien toimintaa käytännössä. En kyllä vakuuttunut silmien suurenemisesta, mutta huomiota tuolla luulisi keräävän – ainakin Suomen maisemissa.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/N5484m-tCeA” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Lähteet: Ubergizmo & Neatorama