Mikäli et ole lämmennyt kolmiulotteisen kuvan katselemiseen lasien läpi, on Sonyn uusi 3d konsepti juuri sinulle. Tämä sylinterinmuotoinen ”näyttö” heijastaa kuvia sisälleen siten, että niitä voi tarkastella kaikista kulmista 3d:nä ilman lisävarusteita. Tämän hetken prototyyppi tosin tukee ainoastaan 24-bittisiä värejä ja 96×128 resoluutiota, joka ei aivan heti edes kolmannesta ulottuvuudesta huolimatta päätä huimaa. Kokoa tällä sylinterillä on 13x27cm. Laite esitettiin torstaina (22.10.09) Tokion digitaalimessuilla (Tokyo’s Digital Content EXP0).

Näinpä saatiin Tokiosta myös videota härvelin toiminnasta. Nyt ensisilmäyksellä tuo kyllä mielestäni muistuttaa laitetta, joka korvaa tulevaisuudessa pyörivät mainostaulut (ne, joita pyörii nykyisin jo melkein kaikkialla). Saa nähdä miten käy viihdekäytössä kyseiselle kapistukselle.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/idwaaIGKTwY” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

LÄHDE (caps lock -päivän kunniaksi isolla)

Edellinen artikkeliPerpetual Storytelling Apparatus piirtää loppumatonta patenttien virtaa
Seuraava artikkeliMIG-hävittäjien historiaa osa 5