tms_evn_hi001

Hondan EV-N -sähköautokonsepti on mainion retro. Ulkonäöltään hieman trabantmaisen auton työnlaadun ei varmaan tarvitse pelätä kuitenkaan olevan kovin itäsaksalaista.

EV-N:n sisusta on tehty ympäristöystävällisistä aineista ja istuinten päälliset ovat helposti vaihdettavissa. Ominaisuuksia ovat myös aurinkopaneelikatto ja nokassa oleva ”valokommunikaatiosysteemi”, joka olisi mielenkiintoista nähdä toiminnassa. Saa nähdä tuleeko autoilijoiden väliseen kommunikaatioon tulevaisuudessa millaista lisäystä. Roadragen määrä saattaa ainakin lisääntyä.

Ehkä hienointa EV-N:ssä on matkustajan ovesta bonuksena löytyvä Segwayn haastaja ja varsin tyylikäs UX-3 -yksipyöräinen. Hauskana yksityiskohtana Hondan ASIMO-robotti osaa ajaa EV-N:ä ja UX-3:a. Koneiden kapina alkakoon.

Pirteännäköistä pikkuautoa esitellään tarkemmin ensi kuussa Tokyo Motor Show -messuilla, Hondan sähköautoihin keskittyvällä HELLO! Zone -osastolla.

Lähde.

Edellinen artikkeliBreakfast Machine Platform21 = Jamming on ovela Rube Goldbergin kone, sanoisin jopa hilavitkutin
Seuraava artikkeliRolltop on mielenkiintoinen läppärikonsepti