tms_evn_hi001

Hondan EV-N -sähköautokonsepti on mainion retro. Ulkonäöltään hieman trabantmaisen auton työnlaadun ei varmaan tarvitse pelätä kuitenkaan olevan kovin itäsaksalaista.

EV-N:n sisusta on tehty ympäristöystävällisistä aineista ja istuinten päälliset ovat helposti vaihdettavissa. Ominaisuuksia ovat myös aurinkopaneelikatto ja nokassa oleva ”valokommunikaatiosysteemi”, joka olisi mielenkiintoista nähdä toiminnassa. Saa nähdä tuleeko autoilijoiden väliseen kommunikaatioon tulevaisuudessa millaista lisäystä. Roadragen määrä saattaa ainakin lisääntyä.

Ehkä hienointa EV-N:ssä on matkustajan ovesta bonuksena löytyvä Segwayn haastaja ja varsin tyylikäs UX-3 -yksipyöräinen. Hauskana yksityiskohtana Hondan ASIMO-robotti osaa ajaa EV-N:ä ja UX-3:a. Koneiden kapina alkakoon.

Pirteännäköistä pikkuautoa esitellään tarkemmin ensi kuussa Tokyo Motor Show -messuilla, Hondan sähköautoihin keskittyvällä HELLO! Zone -osastolla.

Lähde.

Edellinen artikkeliBreakfast Machine Platform21 = Jamming on ovela Rube Goldbergin kone, sanoisin jopa hilavitkutin
Seuraava artikkeliRolltop on mielenkiintoinen läppärikonsepti

22 KOMMENTIT

 1. Näppärän näköinen kauppakassi, mutta takapenkeille ei varmaan mahdu edes puudeli?

 2. En kyllä kehtaisi mennä kyytiin, tai saisi olla aika reilusti tummennetut ikkunat.

 3. Kuin ilmetty fiat 500 tai vanha honda. Paremmalta tuo näyttää kuin vaikka uudet minit.

 4. Autosta noustua voi matkaa jatkaa yksipyöräisellä? No kävely onkin aina ollut yliarvostettua

 5. Sanoisin kaukana mulkun jatkeesta. Omani kasvaisi sisään tuon ratissa. Noittenki muovikoppien uusiokäyttö on aika haaste ku ei tuo pääse pellollakaa eteenpäin 😀 Siksi toisekseen tuo on kaukana retrosta kun tossa ei ole mitään muuta retroa kuin ehkä tuo tietynlainen pienvaikute joka saattaa piirtyä mieleen jos joku retrosta mainitsee.. Sanoisin että tämä tekee retrosta pilaa. En kannata tätä…

 6. ”Noittenki muovikoppien uusiokäyttö on aika haaste ku ei tuo pääse pellollakaa eteenpäin”

  Nyt meni ”vitsi” ohi.

 7. Muuten kivan näköinen pikkukirppu, mutta nokan muotoilussa ollaan kyllä epäonnistuttu pahasti.

 8. Jos tuollaisilla autoilla joutuisi tulevaisuudessa ajamaan tai näkemään niin alkaisi olla harakirin paikka 😀

 9. Estetiikka on enemmän japanilaisten teepannujen suuntaan kuin itäblokin autoihin kallellaan. Knoppitieto, mikä tässä yhteydessä pitää aina mainita, suuri osa ns. itäblokista sijaitsi Suomesta katsottuna länteen, miettikääpä sitä.

  Vaimo ei enää mitään muuta autoa suostu meille ottamaan.

 10. Totanoin… Onkohan toi oikea auto? ^^ meinaan että näyttää muuten ihan semmoselle pikkuautolle joita on iso laatikollinen kaikilla kotona 🙂

 11. Kyllä tuo minustakin eniten N600 muistuttaa, nokkaa vaan venytetty alaspäin. Ei tuo kyllä mikään kaunis ole, mut eipä varmaan paljoo maksaka, kaupunkilaisille kauppakassiks 🙂

 12. Tuohan on mahtava menopeli, kyllä tommoteisella kelpais päästellä menemään. Ehdottomasti olisi ykösenä listalla jos sähköauto tulis hankittua!

 13. Sama juttu kuin Toyotan konseptiauton FT-EV II:n kanssa: eikö sähköautosta voi tehdä kevyttä, kaunista ja _auton näköistä_, retroilun tai sci-fin sijaan? Pidän kyllä ulkomuodosta, mutta en ehkä itselleni hankkisi…

 14. Eka söhköaato millasta ehkä oikiasti vois harkita joskus hankkivansa, ei vielä kuitenkaan kun fossiilista pöötä on saatavana.

 15. ”kevyttä, kaunista ja _auton näköistä_”

  Mielestäni nämä kriteerit täyttyvät tässä autossa. Esimerkiksi nyky Civic sen sijaan näyttää enemmän pelihiireltä.

 16. Harmi että menin myymään jemmassa pitäneeni N360-projektin kesällä. Jos tuo tulee tuotantoon, niin vanhojen Hondien arvo pamahtaa moninkertaiseksi.. Hieno retroilu, kertaluokkia onnistuneempi kuin Kupla tai Mini.

Kommenttien lisääminen on estetty.