Syksy tulee taas, mutta tällä kertaa voi puhaltaa lehtipuhaltimet sinne missä pippuri syksylläkin kasvaa. Normaalit haravat taittuvat myös nopsaan saunan takkaan, kun pihalle pöllähtää Power Rake! Rury Vizcarran kehittämä laite napsii lehdet tehokkaasti ja nopsaan, ilman energiavarojen tuhlaamista (mitä nyt työntämisessä muutama kaurahiutale kuluukin). Itse kerääminen tapahtuu koneen etuosassa pyörivien säädettävien piikkien avulla. Prosessia avustaa sisällä pyörivä tela, joka kuljettaa nämä puiden pikku tuotokset ja kippaa ne mukana kulkevaan säiliöön.

Loppuvuodeksi Power Rake taittuu kätevästi pieneen tilaan vaikkapa varaston pohjalle. Saa tällä varmaan ainakin naapurit ihmettelemään, ellei jopa kateellisiksi. Hyvällä tuurilla syntyy myös kilpailua ”haravointivuoroista”. Tällä hetkellä mennään kuitenkin konseptitasolla, aika näyttää törmänneekö tuollaisiin vempeleisiin tulevaisuudessa, vaikuttihan ruohonleikkurikin aluksi oudolta tulevaisuuden lelulta.

Kiinnostuneille: Lähde

Edellinen artikkeliKoiran karvoja ja aivojen mädätystä
Seuraava artikkeliKonstantin Leonenko: Tiny Drill