R2-D2-8-game-console-mod-thumb-550x672-24567

Jos joku ei tiedä mikä on R2-D2, niin sivistyksessä on palava aukko. Brian De Vitis on modannut kasan pelikonsoleja ja videotykin R2-D2-jääkaapin runkoon. Mikä tyylikkäintä: videotykin linssi on samassa paikassa kuin elokuvan R2-D2:n hologrammiheijastin. ”Help me, Obi-Wan Kenobi. You’re my only hope.”

Lattialla näyttäisi olevan Atari 7800- (/Atari 2600?), NES-, SNES-, Nintendo 64-, Sega Megadrive-, Sega Dreamcast-, Playstation- (/PlayStation2?) ja Xbox-ohjaimet. Bongaako joku jotain muuta vai onko korjattavaa?

Tuohon viereen riviin vielä kaikki Tähtien sota -pelit, jotka on julkaistu kyseisille konsoleille, niin alkaa olla aikalailla täydellinen fanikokoelma.

Lähde

Alunperin julkaistu Popular Science -lehdessä.

Edellinen artikkeliLiikkuva palikkalattia: virtuaalipelien tulevaisuutta?
Seuraava artikkeliTylsää? Töki boksia!

7 KOMMENTIT

  1. kallis varmaa 🙂 aika paljon pelikonasoleita ja ohjaimia, videotykki ja kaikki! 😀

  2. Mahtava! 😀 😀 Hyvä ajatus tuo videotykki… Ja ihanan nostalgisia ohjaimia järjesteltynä siihen eteen… Sopii hyvin R2-D2:een 😉

  3. Pulju.netissähän myytiin ennen ihan sarjatuotettua R2-D2 DVD Projector Droidia, eli tätä: http://www.nikkor2d2.com/. Hinta heilui muistaakseni kolmen tonnin hujakoilla. De Vitisin modaama konsolihirviö on kyllä loistava idea, vielä kun mukaan saisi ahdettua tuon massatuotantodroidin kauko-ohjattavuuden ja iPod-telakan, niin avot!

Kommenttien lisääminen on estetty.