jabba_puku

Lapsuuteni Tähtien Sota teeman ympärille kuroutuneissa seikkailuleikeissä pihapiirimme jokainen pikkupoika olisi aina halunnut olla jedikokelas Luke Skywalker; galaksin paras ja ainoa toivo. Koska kaikki eivät tietenkään voineet olla Lukeja, täytyi osan tytyä trilogian kakkostason sankareiden rooleihin. Han Solo oli tietenkin kova sana, Chewbakkakin yllättävän suosittu, ja jopa Boba Fett pahojen puolelta kelpasi paremman puutteessa roolihahmoksi. En kuitenkaan muista että kenellekkään olisi ikinä tullut mieleenkään osallistua leikkeihin sarjan liikuttakyvyttömänä limanuljaskana, eli Jabba the Huttina.

Ilmeisesti vielä tänä päivänäkään Jabbaksi pukeutuminen ei kuulu pikkupoikien suosikkirooleihin, sillä tietojeni mukaan ensimmäistä Jabbapukua on saatavilla ainoastaan aikuisten koossa. Kekseliään Jabbapuvun jujuna on että tämän sisällä on puhallettava ilmakenno, joka auttaa puvustautuvaa mukautumaan alkuperäisen galaktisen rikollisklaanin edustajan mittoihin.

Hintaa tällä karnevaaliasusteella on Starwars.com -sivuston verkkokaupassa $69,99.  ”Buudtha buudthaaa!”

Edellinen artikkeliKromattua elitismiä Bugattilta: Bugatti Galibier 16C
Seuraava artikkeliLentokoneen ja laivan lehtolapsi, patosiipialus