Tonebox Product

Sähkökitaran soittoon kuuluvat olennaisena osana erilaiset efektit ja vempaimet. Tosipuristithan eivät käytä kuin Hendrixin tai muiden kitarasankarien käyttämiä efektejä – jos ollenkaan – mutta efektien muotoilu on ollut jo pitkään vakiintuneena tasapintaiseksi laatikoksi. Piristäviä poikkeuksia on silloin tällöin (Fuzz Face tms.), mutta nyt Tone Box on aloittanut uudenlaisten 3d-kitaraefektien valmistamisen. Puolentoista kilon painoinen Skull Crusher-metallipääkallo on yhtiön ensimmäinen yritys uudistaa laatikkojen muotoilua.

Skull Crusher näyttää tylylle: metallinen kallo, jota kytkettynä lävistävät piuhat korvasta korvaan. Kun virran polkaisee päälle, punaiset ledit syttyvät silmiin. Oikea ”true evil” -meininki. Mekkalan lisäystä luvataan 3dB:stä aina 18dB asti, joten naapurit kiittelevät ostosta varmasti. Onko kallonmallinen säröpedaali sitten katu-uskottava H&M:n ja Seppälän kallosukkien jälkeen, sen voi jokainen hevikepittäjä miettiä itse.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät valmistajan sivuilta.

Edellinen artikkeliLentokoneen ja laivan lehtolapsi, patosiipialus
Seuraava artikkeliTestissä SonyEricsson HBH-IS800 stereo Bluetooth kuulokkeet