Tonebox Product

Sähkökitaran soittoon kuuluvat olennaisena osana erilaiset efektit ja vempaimet. Tosipuristithan eivät käytä kuin Hendrixin tai muiden kitarasankarien käyttämiä efektejä – jos ollenkaan – mutta efektien muotoilu on ollut jo pitkään vakiintuneena tasapintaiseksi laatikoksi. Piristäviä poikkeuksia on silloin tällöin (Fuzz Face tms.), mutta nyt Tone Box on aloittanut uudenlaisten 3d-kitaraefektien valmistamisen. Puolentoista kilon painoinen Skull Crusher-metallipääkallo on yhtiön ensimmäinen yritys uudistaa laatikkojen muotoilua.

Skull Crusher näyttää tylylle: metallinen kallo, jota kytkettynä lävistävät piuhat korvasta korvaan. Kun virran polkaisee päälle, punaiset ledit syttyvät silmiin. Oikea ”true evil” -meininki. Mekkalan lisäystä luvataan 3dB:stä aina 18dB asti, joten naapurit kiittelevät ostosta varmasti. Onko kallonmallinen säröpedaali sitten katu-uskottava H&M:n ja Seppälän kallosukkien jälkeen, sen voi jokainen hevikepittäjä miettiä itse.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät valmistajan sivuilta.

Edellinen artikkeliLentokoneen ja laivan lehtolapsi, patosiipialus
Seuraava artikkeliTestissä SonyEricsson HBH-IS800 stereo Bluetooth kuulokkeet

6 KOMMENTIT

 1. Mekkalan lisäystä luvataan 3dB:stä aina 18dB asti, joten naapurit kiittelevät ostosta varmasti.

  18dB:hän on sama kuin kuiskaus?

 2. Wikipedia kertoo desibeleistä seuraavaa:
  Koska äänen teho on verrannollinen äänenpaineen neliöön, äänenpaineen kasvaminen kymmenkertaiseksi vastaa äänen tehon satakertaistumista eli kahdenkymmenen desibelin (2 belin) nousua.

  Tekstissähän puhuttiin mekkalan LISÄYKSESTÄ. Kolme desibeliä vastaa suunnilleen äänen kaksinkertaistumista ja tuo 18 desibeliä lähes satakertaista meteliä.

  Korjatkaa nyt viisaammat jos olen käsittänyt väärin.

 3. No käyttötavasta riippuen noi buustaa kitaravahvaria enempi säröille. Eli vahvarin elementistä ei välttistä tule ääntä polkaisun jälkeen yhtään kovempaa ulos, vaan toi meinaa että miten paljon siihen vahvariin menee sitä kitaran ääntä sisälle.

 4. Jaaajooo en käsittäny et tuo on kitaranvahvistin, katoin et se on vaa joku koriste jolla on punaiset ledit silmissä ja pitää 18dB melua.

 5. Aluks kattosin et se on vaa joku hieno koriste, mut ku houmasin inputin ja napin kallossa älysin mikä se oli kallojaan. Tää on pakko saada! 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.