Päästetään vihdoin heinäkuussa aloittamamme viikkokysely lomalle. Onhan se viikko jo venähtänytkin pariksi kuukaudeksi. Ennen seuraavan kyselymme esittelyä, tutustukaamme viime kyselyn tuloksiin, joita sateli 3166 vastaajalta.

Tavallaan poliittisesti korrektisti 8% lukijoistamme harrastaa piratismia 50 prosenttisesti. Ääripäät, kaikki laitonta ja kaikki laillista ovat molemmat 14 prosenttiyksikön pinnassa. Toisaalta 43 prosenttia vastaajista harrastaa piratismia 20 prosenttisesti tai enemmän. Tämähän on melko suuri osuus.

Kyselyn tulokset: ”Kuinka monta prosenttia katsomastasi / kuuntelemastasi mediasta on laillista?”

 • 13% – 100%
 • 11% – 90%
 • 6% – 80%
 • 5% – 70%
 • 3% – 60%
 • 8% – 50%
 • 4% – 40%
 • 8% – 30%
 • 9% – 20%
 • 20% – 10%
 • 14% – Ei yhtään

Viikkokysely: Paljonko rahaa laittaisit hilavitkuttimiin kuussa, jos rahaa riittäisi?

Tänään julkistetussa kyselyssä pyrimme palaamaan laitteiden alkulähteelle. Rahaa voisi tietysti leikisti olla ihan niin paljon kuin vain haluaa. Mutta tunnetusti raha ei tee onnelliseksi. Ja jostain syystä rikkaimmat ovat usein pihejä. Eikä rahaa tietenkään ehdi tuhlaamaan suunnattomia summia. Laitetaanpa tällainen ajatusleikki, että kuinka paljon teillä menisi laitteisiin ym. hilavitkuttimiin kuussa rahaa, jos rahaa riittäisi niin paljon kuin haluaa. Ja pitäkää mielessä, että rahasumma pitäisi saada sitten kulumaan joka kuukausi!

n

{democracy:214}
Edellinen artikkeliBattery Wizard -vanhoille normipattereille uutta käyttöä?
Seuraava artikkeliTänään vietetään taas kansainvälistä puhu kuten piraatti päivää