Päästetään vihdoin heinäkuussa aloittamamme viikkokysely lomalle. Onhan se viikko jo venähtänytkin pariksi kuukaudeksi. Ennen seuraavan kyselymme esittelyä, tutustukaamme viime kyselyn tuloksiin, joita sateli 3166 vastaajalta.

Tavallaan poliittisesti korrektisti 8% lukijoistamme harrastaa piratismia 50 prosenttisesti. Ääripäät, kaikki laitonta ja kaikki laillista ovat molemmat 14 prosenttiyksikön pinnassa. Toisaalta 43 prosenttia vastaajista harrastaa piratismia 20 prosenttisesti tai enemmän. Tämähän on melko suuri osuus.

Kyselyn tulokset: ”Kuinka monta prosenttia katsomastasi / kuuntelemastasi mediasta on laillista?”

 • 13% – 100%
 • 11% – 90%
 • 6% – 80%
 • 5% – 70%
 • 3% – 60%
 • 8% – 50%
 • 4% – 40%
 • 8% – 30%
 • 9% – 20%
 • 20% – 10%
 • 14% – Ei yhtään

Viikkokysely: Paljonko rahaa laittaisit hilavitkuttimiin kuussa, jos rahaa riittäisi?

Tänään julkistetussa kyselyssä pyrimme palaamaan laitteiden alkulähteelle. Rahaa voisi tietysti leikisti olla ihan niin paljon kuin vain haluaa. Mutta tunnetusti raha ei tee onnelliseksi. Ja jostain syystä rikkaimmat ovat usein pihejä. Eikä rahaa tietenkään ehdi tuhlaamaan suunnattomia summia. Laitetaanpa tällainen ajatusleikki, että kuinka paljon teillä menisi laitteisiin ym. hilavitkuttimiin kuussa rahaa, jos rahaa riittäisi niin paljon kuin haluaa. Ja pitäkää mielessä, että rahasumma pitäisi saada sitten kulumaan joka kuukausi!

n

{democracy:214}
Edellinen artikkeliBattery Wizard -vanhoille normipattereille uutta käyttöä?
Seuraava artikkeliTänään vietetään taas kansainvälistä puhu kuten piraatti päivää

8 KOMMENTIT

 1. Paha kysymys. Kyllähän tuota rahaa saisi kaikenlaiseen kulumaan, mutta ehkäpä se olisi tuo 5000 euroa, jonka saisi vielä tuhlattua vaivattomasti.

 2. kyllähän sitä rahaa menis vaikka ylikin sen 50000e jos vain sitä riittäis

 3. Joka kuukausi 50k? Ei välttämättä.. Ehkä sen pystyis 3-6 kuukauden ajan kuluttamaan, mutta sitten loppuu tila jo kämpästä 😛 Tuo summahan siis pitäisi kuluttaa vain härveleihin, eli härvelivarastokompleksi pitäisi pistää omista rahoista.. Hifeihin vois siis muutaman kuun ajan laittaa sen 50k melko kivuttomastikin, mutta sitten loppuu ostettava.

 4. Ei niitä kaikkia ostoksiaan ole pakko säilöä. Viihde-elektroniikka kuitenkin kehittyy sitä vauhtia, että vanhat laitteet voi aina muutaman kuukauden välein lahjoitttaa tai myydä eteenpäin.

 5. Eipä sitä kuukausittain tulisi mitään ostettua. Jos nyt jonkun järjettömän lottovoiton sais, niin kertarysäyksellä ostais aika kasan, sen jälkeen ei tarvis hetkeen mitään.

 6. Johonkin High end hifiin olisi varmaan tosiaan helppo pistää 50k kuussa kun sillä saa varmaan vasta käypäläiset kaiutin kaapelit. Mutta itse tuskin tuhlaisin kauheasti. Varmaan aluksi tulisi ostettua pöytätietokone, läppäri, micro thirds järkkäri. Mutta noiden jälkeen, enpä tiedä, eipä ole oikein tarvetta tällä hetkellä. No nuo tulee joka tapauksessa varmaan hankittua lähitulevaisuudessa.

 7. Miley Cyrus tienaa päivässä 55 000e (viisikymmentäviisituhattaeuroa) ja hänellä ikää 16 vuotta. Ihan kiva.

Kommenttien lisääminen on estetty.