Norjan pisin nimi on Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov

Norjalainen bussikuski entiseltä nimeltään Andreas Jankov (kuvassa) hankki itselleen uuden nimen. Mietintäprosessi lähti liikkeelle jo kolme vuotta sitten ja tammikuussa uusi nimi sitten tuli virallisesti rekisteröidyksi. Ja tämän elokuvaharrastajan nimi onkin sitten nykyään Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov. Nimi oli kuitenkin sen verran pitkä, että passia varten piti jättää Highlander-osa pois. Omien sanojensa mukaan hän halusi näyttää että on mahdollista ottaa juuri sellainen nimi jonka haluaa ja samalla hoitaa asia vakuuttavasti.

Lähteemme on tehnyt selvitystyötä nimen suhteen ja löytänyt alkuperäksi seuraavia kohteita: Julius on kuuluisa simpanssi Kristiansandin eläintarhassa, Arn on tämä ruotsalainen ritari, Elessat ja Gimli ovat Taru sormusten herrasta -kirjasarjasta, MacGyver on tietenkin MacGyver, Highlander on Highlander ja Chewbacka Chewbacka. Mikäs siinä. Ihan menevät nimi. Ja on muutenkin niin hurjan näköinen viikinki, että ei varmasti nimi miestä pahenna. Hilavitkuttimen toimitus arvostaa suuresti tätä kulttuurillista elettä. Tatuoinnit ovatkin jo aivan passé.

Lähteet: www.vg.no (norjaksi), www.huffingtonpost.com

Edellinen artikkeliPanasonicilta EVERLED lamppuja, käyttöiäksi lupaillaan 19 vuotta
Seuraava artikkeliKummallisia Japanilaisia keksintöjä

9 KOMMENTIT

  1. Onko tuo Chewbacka Darth Waderin kaveri vai onko tullut kirjoittajalle typo?
    Mahtaa tuota jätkää masentaa jos on kaiken vaivan jälkeen tullu kriojiutsvihre nimeensä.

  2. On siinä karvakaverin nimessä kirjoitusvirhe, Julius myöntää sen VG:n jutussa…

  3. Ei ole kauaa kun täällä uutisoitiin eräästä brittiläisestä pojasta jolla oli joku muistaakseni tietokonepeliaiheinen nimi. Ja rutosti pidenpi kuin tuolla sankarilla. Captain Awesome jotain..

Kommenttien lisääminen on estetty.