Kymera Magic Wand on taikasauva-kaukosäädin 1

Kymera Magic Wand on taikasauva-kaukosäädin 2

Erilaiset liikettä tarkkailevat sensorit tulevat jokapäiväiseen elämäämme pikkuhiljaa. Kännyköiden ravistelu ja esimerkiksi Wiin kapulaohjaimella sohiminen tuntuvat luontaiselta, vaikka vielä kymmenen vuotta sitten kännykkäravistajia olisi ehkäpä katsottu hieman kummeksuen. Eikä siitäkään ole kulttuurihistoriallisesti kauan kun sauvalla huitovat taikurit ja yrttihoitoa harrastelevat luontoihmiset voitiin hyvinkin tuomita noituudesta kuolemaan.

Nykyään saa kuitenkin heilutella. Siitä on mielenkiintoisena todisteena tulossa markkinoille lokakuussa Kymera Magic Wand -taikasauva, joka toimii tv:n kaukosäätimenä. Perusliikeratoihin kuuluu pyörittelemällä äänenvoimakkuuden säätö ja kanavan vaihto naputtelemalla ylös-alas. Yhteensä sauva tunnistaa 13 liikettä. Melkoisenmoisen presentaation voisi valmistaa tällä, jos kytkettäisiin tietokoneeseen ja slidet vaihtuisivat ja pyörisivät luennoitsijan taikoessa sauvallaan. Hieno idea. 50 puntaa on tulossa hinnaksi.

Lähde: thewandcompany.com (via likecool.com)

Edellinen artikkeliOstaisitko sinä purkitettua tekopaskaa?
Seuraava artikkeliJäälasit ovat ovelat mukit

6 KOMMENTIT

  1. Moinen pitäisi kyllä oikeasti saada tietokonekäyttöön, saisi monista tylsistä Powerpoint-sulkeisista vähän elävämpiä 🙂

  2. Tahtoo tollasen…

    Pitäs olla vielä sellanen millä voi ohjata mitä vain laitetta. Kaikilla tietty oma taikasauva aina matkassa.

  3. Mitäs sitten kun luennoitsija vahingossa osoittaa takapenkkiläistä ja tiuskaisee, -Nyt hiljaa siellä!

Kommenttien lisääminen on estetty.