Yum Nam! on voipaketti ja voiveitsi 1

Yum Nam! on voipaketti ja voiveitsi 2

Yum Nam! on voipaketti ja voiveitsi 3

Miguel Rebolledo, Francisca Muñoz, Pamela Armstrong, Oscar Espinosa sekä Nicolas Hormazabal ovat muotoilleet ja kehitelleet mainostoimisto SinMiedon kanssa tämän voirasian ja voiveitsen yhdistelmän. Voinapit ovat täällä päin maailmaa nykyään melko harvassa, mutta luulen, että etenkin kuumemmissa maissa ne ovat paljon hygieenisempiä kuin avonainen voirasia. Itsekin olen joskus levittänyt voinappirasialla voin leivälle, joten idea ei sinällään ole uusi, nyt se on vain muotoiltu oikein. Näemme leviääkö tämä pakettityyli maailmalle. Mitä muuten luulette, onnistuuko tämän patentoiminen.

Ja pakkauksista yleisesti ottaen voisi sanoa, että suklaavanukkaat ovat kenties haasteellisimpia asioita. Ilman syömävälinettä siis. Foliokannella saa jotenkin kaivettua vanukasta, mutta ei pohjalta saakka ja toisaalta vanukas on niin kiinteä, että ei valu kaatamalla suuhun. Olisiko tehdä vaikkapa muovipakkauksen sivusta repäistävä lusikka. En tiedä. Nykyään kannan usein muovilusikkaa olkalaukussani.

Lähde: www.packagingoftheworld.com

Edellinen artikkeliAperitivo Table by Eon Ju Park
Seuraava artikkeliIllusion Table on pöytäliina, joka ei pöytää tarvitse

13 KOMMENTIT

 1. Idea on hyvä, mutta kuten kiinni olevasta rasiasta huomaa, kannen levitysreunaa ei ole suojattu mitenkään. Sitä on voinut käpäillä ties miten moni ihminen, ennenkuin sinä otat ja levität kärjellä voin leipääsi. Nam!

 2. itsehän pummin jäätelöosastolta jäätelöihin tarkoitetun muovilusikan, sillä saa kätevästi syötyä vanukkaan

 3. yksittäiset voinapit ovat K-Extrassa 0,15 €, kuka niitä ostaa? yksittäisiä?

 4. Armeijassa ois ollu ihan kätevä, ei ois tarvinnu joka kerta luhaa sotkee ku leivän halus syödä.

 5. Kätevä xD

  Lainaus:
  toisaalta vanukas on niin kiinteä, että ei valu kaatamalla suuhun.

  No riippuu vanukkaasta, maitosuklaavanukas nimikkeellä myytävä vanukas voi kaataa suoraan suuhun. Mutta ei sitten sitä toisenlaista vanukasta jonka nimeä en tiedä 😛

 6. Tavallisellakin voinapilla pystyy voitelemaan leivän. Ainakin jos on yhtä taitava kuin minä.

 7. Siis intissä tällainen olis ollut ihan pakollinen.

  Jokainen joka on joskus kokeillut levittää voita näkkärille luhalla keskellä metsää tietää miten hyvin se onnistuu…

 8. Intissä olis ollut pakollinen, kuten muutamatkin tässä ovat maininneet. Itse vältin kaikin keinoin luhan sotkemista, ja yritinkin aina jaetun voinapin pohjalla levittää voin. Tuloksena oli usein ”havuja perkele” -huudahdus

 9. Muuten hyvä mutta eihän tuohon mahu paljon kikkaretta isompaa määrää voita…

 10. Eihän siihen enempää tarvitsekkaan kun max. parille leivälle tarkoitettu. Lentokoneessakin olisi kyllä kätevä. Ja teille ketkä aiotte tänne spämmiä niin suosittelen lopetamaan, rupee ottaa pattiin.

 11. Ja sit kehdataan vielä kummaksua jos joku kantaa taskuveistä..
  Sillä kun käy moni muukin asia.

Kommenttien lisääminen on estetty.