nokia-booklet-3g

Nokian on jo jonkin aikaa huhuttu suunnittelevan oman minikannettavansa markkinoille tuomista. Huhut ovat juuri saaneet myös vahvistuksen, sillä Nokia on hetki sitten esitellyt uuden, Booklet 3G -nimisen minikannettavansa.

Alumiinikuorinen, ainoastaan 2cm ohut kannettava tulee pitämään sisällään vakiona sellaisia herkkuja, kuten 3G HSPA-modeemin, A-GPS-vastaanottimen, sekä jopa 12 tunnin akunkeston. Intel Atom prosessorin vauhdittama, ja Windows 7 käyttöjärjestelmällä varustetun minikannettavan lasinäyttö on kooltaan 10,1-tuumaa ja tarkkuudeltaan HD-ready tasoa, eli vähintään 1280×720 pikseliä.  Liitettävyydessä laitteesta löytyy mm. W-LAN, Bluetooth, sekä myös HDMI. Tämän lisäksi omaisuuksiin sisältyvät mm. Ovi maps-navigaatiosovellus, sisäänrakennettu webbikamera, sekä SD-muistikorttipaikka. Painoa Nokian uudella miniläppärillä on ainoastaan noin 1,25 kilogrammaa.

Mielenkiintoiselta laitteelta vaikuttaa siis kaiken kaikkiaan. Pistää myös miettimään että olisiko tässä siis kuitenkin se Nokian todellinen Kommunikaattorin korvaaja?

Laitteen hinnasta tai kauppoihin saapumisajasta ei valitettavasti vielä ole tarkempaa tietoa. Hilavitkuttimen veikkaus jälleenmyyntihinnasta on 700-1000 euron välillä. Minikannettavien edullisimpaan päähän laite ei varmasti tule kuitenkaan sijoittumaan, sillä sen verran eksklusiiviselta tämän valmistusmateriaalit ja ominaisuudet vaikuttavat. Koneen esittelyvideo ja lisää kuvia hypyn jälkeen.

Lähde: nokia.com

Edellinen artikkeliCorn Dog -masiina
Seuraava artikkeliPäivän turhake: pimeässä loistava vessapaperi