Sketch3D

Tässä kerrassaan hieno esimerkki legendaarisen klassikkolelun tuomisesta tyylikkäällä tavalla tälle vuosituhannelle. O2 creative solutions -designtoimiston kehittämä Skecth 3D on kirjaimellisesti kolmiulotteinen Etch A Sketch. Tässä sovelluksessa perinteiset kaksi piirto-ohjainta ovat saaneet kaverikseen kolmannen nupin, jonka avulla tietenkin konrolloidaan kolmiulotteisuuden vaatimaa z-akselia. Kolmiulotteinen työskentely laitteen kanssa vaatii vielä käyttäjältänsä puna-sinilasien käyttöä, jotta illuusio kolmiulotteiduudesta välittyy oikein taiteilijan verkkokalvolle.

Sketch3D-1

Olisipas hauska nähdä, mitä kunnostautunut Etch A Sketch taiteilija saisi tämän laitteen kanssa aikaiseksi.

Kautta: likecool.com

Edellinen artikkeliNintendo Wii Vitality Sensor alkaa seurata pelaajan elintoimintoja ensi vuonna
Seuraava artikkeliLämpiävä peitto kissalle