Hämmästyttävää, että tällaista voi olla! Aivan upeaa. Kuvitelkaapa jos aikoinaan Maailmojen sota -radiokuunnelman alku sai ihmiset tolaltaan, niin miten voisi sekoittaa pakkaa armadalla tällaisia projisiointeja! Lähteenä meillä on tällä kertaa ainoastaan YouTube, joten paremmin asiasta tietävät saavat mieluusti kommentoida asiantuntevina tätä artikkelia. Kiitos.

NuFormer Digital Media kehittelee näitä huipputason 3d-videomappausta hyödyntäviä projisiointeja. Jokaisen esitys suunnitellaan ja rakennetaan valitun kohteen mukaisesti. Tästä jopa povaillaan ”vuoden 2009 viestintävälinettä”. Kuvitelkaapa että ensin vedettäisiin rakennuksen ylle pressu, joka estäisi auringonvalon paisteen rakennuksen pinnalle. Sitten pressu ”hävitettäisiin” 3d-projisioinnilla ja rakennus valaistaisiin kuin se olisi auringossa. Tämän Jälkeen todellisuus voitaisiin ”muuttaa” varsin hämmästyttäväksi. Tätä jäämme odottamaan.

Kiitokset linkistä simopekalle.

Edellinen artikkeliHello Kitty / Stormtrooper hybridi
Seuraava artikkeliOnko malarialoisilla rokottaminen ratkaisu maailman malariaongelmaan?