Kooky Chew on koiranruokaa ihmisille

Taas ihmisiä sorretaan! Koirille on jänniä keksejä ja mielenkiintoisia nappuloita joita voi syödä. Ihmiset sen sijaan joutuvat tutustumaan monimutkaisiin keittokirjoihin sekä erilaisiin syötäviin materiaaleihin. Kyllä koirilla on helppoa: Jos se näyttää luulta tai papanalta, sen voi syödä ja kaluta.

Kooky Chew tulee apuun ihmisille sopivan koiranruoanmuotoisen aterian muodossa. Mikäs sen parempi lahja jollekin, joka väittää syöneensä kaikenlaista ruokaa kuin koiranruoka. 70 gramman pakkaus pitää sisällään kupin, papanat ja luunmuotoisen herkkupalan. Hintaa on 1,49. Jälleen on elämä yksinkertaisempaa! Hieman kuin Mad Max II:ssa.

Lähde: www.stupid.com

Edellinen artikkeliSukhoi Su-35 lentää ilman suojakatosta mach 2 -nopeudella ja takapilotti käyttää heittoistuinta
Seuraava artikkeliHello Kitty / Stormtrooper hybridi

11 KOMMENTIT

 1. nnjaaha. nää maistuu paskaselle puulle eikä perheen koirakaan syö niitä. hyi.

 2. nnjooh. nää maistuu hyvälle karkille ja perheen kaikki lapset syövät niitä. nam.

 3. mad maxissa se tais olla semmoista ”hyytelöä” jota se siinä söi.
  Sellanenki ois aika kiva tommosessa koiranruoka-hengessä. no oikeestaan kaikki se purkkiruoka koiranruoalle maistuu

 4. No miksei sitä voi suoraan syödä sitä koiranruokaa? Tosin kaikki koiranpapanat mitä minä olen maistanut ovat olleet joko melko mauttomia tai sitten helvetin pahoja.

 5. Wertti, vastasit itse omaan kysymykseesi: koska niiden makua ei ole optimoitu ihmiselle. Ilmeisesti tämän tuotteen kanssa on toimittu toisin.

 6. Koiranruoka maistuu yllättävän paljon kissanruoalle. Enimmäkseen jauholle ja vähän jotain sivumakua, mutta en niitä lähtisi dippaamaan leffailtana.

 7. Jaa joskus pienenä tuli syötyä jotain kissan keksejä/papanoita, mitä ovatkin, hyvälle maistu 😀 Ei siitä kait mtn vaikutusta tainnu olla.. miau..

 8. ite koiran purkkiruoka on hyvää vähä niikö suolatonta lihapataa joka on jäähtyny jääkaapissa hyytelömäiseks

 9. mäkin oon syöny koiranruokaa ja kissaruokaa,sekä hamsterille tarkottettuja maapähkinöitä ja kanin jotain herkkutikkuja.myös koiran herkkutikkuja on tullu vedettyä.sitte tänää söin palan koivun oksaa ja yhen lehden ja sitte maistoin männynneulasta.
  nami nami
  no ei ny…

Kommenttien lisääminen on estetty.