nakoinen_uurna

Tässä on kyllä häiriintynein tuoteinnovaatio taas pitkään aikaan. Vai mtä olette mieltä täysikokoisesta tuhkauurnasta, joka ulkoasultaan muistuttaa erehdyttäväsi tuhkien lähteenä ollutta vainajaa? Näköistuhkauurnaa on saatavilla 1:1 kokoisena, johon mahtuu koko vainajan tuhkat, tai sitten pienempnä, 1/4 mittakaavassa (joka on halvempi, ja johon kait mahtuu 1/4 osa tuhkista)

uurna_kallo_lippa

Näököisuurnan voi tilata toimittamalla kaksi laadukasta valokuvaa uurnakauppiaalle, joka toteuttaa keraamisen uurnan sitten tilauksesta. Hienoyksityiskohta on mielestäni se, että kallo avautuu huoltoa varten aitoon Hannibal Lecter -tyyliin otsan yläpuolelta. Hintaa täysikokoisella pääuurnalla on 2600 dollaria, eli noin 2000 euroa.

Tuotesivuille

Edellinen artikkeliSonyn EyePet -virtuaalilemmikkipeli demottuna
Seuraava artikkeliPlantraco Micro Butterfly on maailman pienin radio-ohjattava lentokone -rakennussarja