bacon_hitler

Vaikka melkein kaikesta pekoniin liittyvästä olemmekin jo laittaneet uutista kehiin, niin vielä edelleen aihe kuitenkin jaksaa kantaa. Tällä kertaa vuorossa mikäpä muukaan, kuin Pekonihitler. Tyylisuuntauksen sisältämä poliittinen viesti jää tosin epäselväksi.

Kautta: uniquedaily.com

Edellinen artikkeliNintendo DS Liten Band Hero -lisälaitteet esitelty – ei yhteensopivuutta Nintendo DSi:n kanssa
Seuraava artikkeliSanyo tuo talveksi markkinoille luistonestolla varustetun polkupyörän

15 KOMMENTIT

 1. Niimpä en ymmärrä tätä Pekonivillitystä. Pekoni on parasta syötynä leivän päällä eikä missään naamalla.

 2. Tämähän on tietysti siksi koska juutalaiset eivät voi syödä sianlihaa, joten Hitler provosoi heitä.

 3. Juuh, nyt on taas hilavitkuttimet kaukana tästä uutisesta, mutta onpahan kyllä silti hauska ilme kaverilla! 🙂

 4. jos nyt vaan jättäsitte nämä pekoniuutiset sikseen, itseäni ei ainakaan hirveästi kiinnosta. nämä vain alentavat sivuston arvostusta. uudet keksinnöt yms ovat kyllä tervetulleita ja niitä seuraa mielellään

 5. Minä taas vaadin lisää uutisia pekonista ja sen eri käyttötavoista!

  Olisi myös kiva tietää minkälainen kone pekonia valmistaa? Siis viipaloi.
  Entä missä hilavitkuttimessa silakat muuttuvat silakkafileiksi? Vai lähetetäänkö kalat ensin johonkin halvan työvoiman maahan fileoitaviksi jonka jälkeen ne vasta päätyvät kauppaan?
  Entä mikä kone kuorii katkaravut?

  Välillä ei saa nukutuksikaan kun alkaa miettiä näitä asioita.

 6. Näiden uutisten kirjoittaja taitaa todella rakastaa pekonia yli kaiken? Siis ei tätä oikein voi enää kutsua Hilavitkutin-sivustoksi, sivun alkuperäinen idea kun tuntuu olevan ihan hukassa. Ihan oikeasti mitä yhteyttä näiden pekoni-uutisten kirjoittaja näkee tälläkin uutisella itse Hilavitkutin sivustoon? Seuraavaksi on varmaan luvassa se että joku käyttää pekonia vessapaperina?

  Anteeksi vain, mutta minusta tämä pekoniuutiset on todella lapsellisia, että ala-avoisia ottaen huomioon miten laadukkaat sivut Hilavitkutin muuten on. Sanon tämän sen takia että pidän Hilavitkuttimesta, ja käyn täällä monesti viikossa, mutta jos näitä ruokapelleilyjä tänne on pakko laittaa, niin ylläpito voisi perustaa vaikka erillisen ”www.hullutruoat.comin”. Minä ainakin olen pikkuhiljaa kyllästymässä näihin ällöruoka uutisiin.

  Saas nyt nähdä montako negatiivista palautetta tämä kommenttini saa. Näyttää nimittäin siltä että kaikki jotka on näitä ruokapelleily uutisia vastaan, saa pelkkään negaa muilta kävijöiltä.

 7. Näitä ehdottomasti lisää! Piristää sivustoa mukavasti ja eteenkin pekoni piristää päivää kuin päivää. Pekoni on parasta missä vaan! Sopii mihin vaan! Minkä kanssa vaan! Koska vaan!
  Sai makiat aamuhuutonaurut kun pekoni hitleri pamahti ruutuun.
  Taustakuva ainesta!

  Niitä joita nämä ällöttää, ärsyttää ja häiritsee voivat yksinkertaisesti olla lukematta näitä ja odottaa juttua hilavitkuttimista.

 8. Huumorikuvasivustoja on netti vääärällään, nämä ruuallaleikkimiset kuuluisivat niille.

  Ei meikän selaimessa ole ainakaan mitään pekoninsuodatinta. Haluan pohtia tekniikkaa otsa rypyssä, kun luen hilavitkuin.comia ja ainut tapa ilmaista toiveeni on kirjoittaa siitä kommentteihin.

 9. Dailyhaha . comilla on ollut monta vuotta tälläinen pekoni-on-hauska-asia -ilmiö, josta se on näköjään levinnyt eteenpäin. Suosittelen tämän artikkelin kirjoittajan laittamaan googlen hakuun vaikka dailyhaha ja bacon. sitten koostaa niistä vaikka yhden ison uutisen hilavitkuttimeen!

Kommenttien lisääminen on estetty.