band-hero-nds--drum-grip

Pelifirma Activision on syksyllä tuomassa markkinoille uuden version Guitar Hero -pelistä myös Nintendon DS lite -konsolille. Alkuperäisen Guitar Hero DS liten mainioin piirre oli tietenkin tämän mukana toimitettu erillinen ”kitaraohjain”, joka liitettiin innovatiivisesti DS liten Game Boy Advance -pelikorttipaikkaan.

Guitar Heron uusi versio ei enää rajoitukaan pelkkään kitaran rimputtamiseen, vaan käsikonsolilla voidaan hoitaa koko bändin toimet. Niinpä Band Heroksi ristityn pelin lisälaitteiden määrääkin on kasvatettu, kitaraohjeimen saadessa kaverikseen pelilaitteeseen liitettävän ”rumpusetin”. Myös karaoketyylinen lauluesitys on pelisarjan uudessa veriossa mukana, jota pelataan tietenkin pelikonsolin sisäänrakennetun mikrofonin kautta. (Kauhunsekaisin tuntein odotan ensimmäistä kohtaamista karaoketaitojaan harjoittavaan Band Heroon julkisissa kulkuvälineissä)

Ehkäpä suurimpana pettymyksenä pelisarjan uusi versio jättää kuitenkin alkuperäisen Guitar Heron tyyliin Nintendo DSi -konsolin omistajat nuolemaan näppejään. Game Boy advance -korttipaikalle, johon lisäohjaimet liitetään, ja joka DSi:stä puuttuu, ei edelleenkään ole löytynyt toimivaa korvaajaa.

Kautta: engadget.com

Edellinen artikkeliElecom Winding Up Mouse on näppärä matkahiiri
Seuraava artikkeliPekonihitler