scented-candle

Oletko aina halunnut pölyiseen toimistoon aitoa sahanpurun tuoksua päätetyöskentelyyn meininkiä tuomaan? Noi mikäpäs siinä. Hyvin voi myös ymmärtää, jos joku kaipaa kotiinsa aitoa leiritulen aromia, vaikka sitten tuoksukynttilällä sumutettua. Sen sijaan tuoksut, kuten ”strippari”, mies, pisuaari tai höyrysauna menevät ainakin allekirjoittaneelta ylitse ymmärryksen. vaikka toisaalta, onhan meillä aikaisemmin ollut jo juttua esimerkiksi jalkapallon pelaajan makuisesta limpparista ja olutkynttilästäkin. Makunsa siis kait kullakin.

Näiden omituisten tuoksukynttilöiden takana on hotwicks.com niminen kynttilävalmistaja

Kautta: odditycentral.com

Edellinen artikkeliHunt and Peck Keyboard on ABC-näppäimistö
Seuraava artikkeliGoogle Wave julkinen beta starttaa 30. syyskuuta

9 KOMMENTIT

 1. Onkohan tuo miestuoksu sellainen partavesimäinen tai pikemminkin tyyliä puhdas hiki? Ei tuosta kuvastakaan oikein tiedä…

 2. Aika jänniä kyllä. Toi sahanpuru -kynttilä olis kiva, ku itse olen puuartesaani 😀

 3. Vähän mä haluaisin kokeilla nuuhkia stripparia ja leiritulta….miksei yhtä aikaa 😀

 4. Mulle kelpais sellanen bensan tuoksuinen kynttilä…

  Tai miksei jopa vanhan homehtuneen talon tuoksu.

  Vastaleikattu nurmikko olis myös kova!

 5. Uuden auton tuoksuinen kynttilä voisi olla aika pop. Siihen vielä varoitustarra, ettei sovellu käytettäväksi autossa.

 6. Stripparikynttilä… hohoh. Stripparissakin on kyllä monta eri hajuista kohtaa – viitataanko tällä nyt hajuveteen, suuhun, kainaloon, haarojen väliin vai kenties hikeen? Sama tietty mieskynttilässä. Vai haiseeko ne molemmat palavalle ihmiselle?

 7. Valmistajan kotisivuja selaillessa huomasin löytyvän kynttilöitä joka lähtöön. Tuoksuja mm. uusi auto, kalja, piipputupakka, pannukakku ja ilmeisesti myös puhdas pyykki (paljon lisää vielä). Tutkikaa ihmeessä kotisivut! 😀

Comments are closed.