nintendo_ds_lite_game_selector

Oikestaan kaikki kannettavat pelikonsolit vaativat varusteeksi jonkinlaisen kuljetuspussukan. Jos ei muusta syystä, niin siksi että konsolin pelikasetit pysyisivät siististi reissussa mukana. Tämä kiinalainen Nintendo DS-konsolin lisälaite lähestyy pelikasettien kuljetusongelmaa kuitenkin hieman tuoreemmasta näkökulmasta. NDS Lite Game Selector on käsikonsolin kylkeen napsautettava sovitin, jonka avulla pelikonsolin kylkeen saa liitettyä kerrallaan jopa kolme eri peliä, joita voidaan vaihtaa yksinkertaisesti vivusta vääntämällä. Näin keskimittaiselle matkalle varmasti riittävät kolme eri peliä kulkevat mainiosti mukana ilman tarvetta erilliselle kuljetuspussille.

Hintaa tällä kiinan ihmeellä on $13,42 eli noin 10 euroa ja se on saatavilla superufo.com -verkkokaupasta.

kautta: gadgetreview.com

Edellinen artikkeliМиль Ми-24 eli Mil Mi-24 ”Hind” radio-ohjattava helikopteri on melko suuri ja hieno
Seuraava artikkeliUSAn armeijan F18 tekee matalalennon asuinalueella, asukkaat ihmettelevät, lentäjä vilkuttaa