creative_zii
Creativen äskettäin Yhdysvaltojen viestintäviranomaisille rekisteröimä uusi laite nimeltään Zii paljastaa, että Creativella ollaan kaikessa hiljaisuudessa valmistauduttu haastamaan Apple kosketusnäyttöisten mediasoittimien markkinoilla. Julki tulleen kuvan perusteella muodoltaan erehdyttävästi iPod touch -laitetta muistuttavan laitteen ehdottomasti kiinnostavin piirre on laitteen kameran vierestä löytyvä HD-merkintä. Teräväpiirtovideon kuvaaminen siis onnistuu.  Kuvan perusteella laitteesta näyttäisi myös löytyvän muistikorttipaikka, johon oletettavasti sopii Creativen perinteiseen tyyliin standardikokoinen SD-muistikortti.

Laitteesta on rekisteröity samalla kertaa kaksi versiota, joista toinen ilmeisesti kuluttajakäyttöön ja toinen sovelluskehittäjiä varten. Oletettavissa siis on, että laite tukee alusta lähtien kolmansien osapuolten softasovelluksia.

Laitteen tarkemmat tekniset ominaisuudet ja tarkka julkaisupäivä jäävät tässä vaiheessa vielä hämärän peittoon. Hilavitkuttimen veikkaus kuitenkin on että laite esitellään pian ja että tämä tulee laadukkaan videokameran ohella kilpailemaan Applen kanssa iPod touchia huomattavasti edullisemmalla hinnalla.

Kautta: electronista.com

Edellinen artikkeliTee-se-itse kalansilmäobjektiivi ovisilmästä
Seuraava artikkeliViikkokysely: Kuinka monta prosenttia katsomastasi / kuuntelemastasi mediasta on laillista?