yann-travaille-tatuointi-piirustus_tyyli

Ihmisten teinivuosina sekalaisilla festivaaleilla olutpäissään hankkimat tuhrutatuoinnit ovat usein todella karuja. Jo alun perin huonosti toteutettu kuvio on pian hakkauksen jälkeen lähtenyt leviämään, tehden kuvat todellisen muistomerkin nuoruusvuosien typeryydestä. Tatuointitaiteilija nimeltään Yann Travaille kuitenkin todistaa omien tatuointiteostensa kautta kuitenkin että harkiten toteutettuna ”tuhrutyylinen” tatuointi voi olla myöskin tyylikäs.

Lisää hienon hienoja, piirustustyyliin toteutettuja tatuointiteoksiä löytyy taiteilijan omilta kotisivuilta osoitteesta yourmeatismine.com

(kautta: neatorama.com )

Mainos: Kotisiivous sekä kotitalousvähennys

Edellinen artikkeliVoltron Star Shooter, kamera-robotti
Seuraava artikkeliThe Pūrleve – Hygienic Door Handle Solution on automaattisesti vaihtuva kondomi ovenkahvaan