Heinz Snap Pots launches the world’s smallest microwave – the Beanzawave

Jos luulit että USB-kupinlämmittimet ovat parasta, mitä USB-liitäntään perustuvalla keittiöllä on tarjota, niin olit väärässä. Ehkäpä parhaiten ketsupistaan tunnettu Heinz on nimittäin kehittänyt pienikokoisen mikroaaltouunin, joka saa kaiken tarvittavan energiansa suoraan tietokoneen USB-portista. Heinzin jugurttipurkin kokoisia papuannoksia lämmittämmään suunnitellun mikorouunin suurin kompastuskivi saattaa vielä kuitenkin olla tämän ennakoitu hinta. Mikäli Heinz päättää tuoda prototyyppiasteella olevan mikrouuuninsa markkinoille, odotetaan tämän jälleenmyyntihinnan kipuavan reilusti sadan euron paremmalle puolella. Toisaalta, USB-minimikron käyttöarvoa lisää myös se, että pienikulutuksiseen teknologiaan perustuvaa uunia voisi olla mahdollista käyttää esimerkiksi telttaillessa, ladattavien paristojen varassa.

Kautta: fastcompany.com

Edellinen artikkeliBack to the Future, Marty McFly Jr. -lippis
Seuraava artikkeliECCO GPS Keychain on avaimenperä, johon voi tallentaa 3 sijaintia

1 KOMMENTTI

  1. Tämähän on mullistava kehitysaskel! Pian saadaan USB kahvinkeitin ja siihen virran vaikkapa kännykästä ja täten on saatu kännykkään uusi lisäominaisuus, kahvinkeitin! :V

  2. Onko tosissaan mikroaaltouuni? Veikkaan kyllä että usb-liitännästä saatava 12V/500mA ei ihan riitä pienenkään mangnetronin käynnisämiseen (tai on tosissaan pien). Eli teoreettinen teho maksimissaan 6wattia josta pitää vielä vähentää tehohäviöt…

    Luulen että on käytetty jotain muuta lämmitystekniikkaa kuin mikroaaltouuneja..

  3. kyllä tuo verkko tuossa edessä vihjaisi siihen suuntaan, että se olisi mikroaaltouuni.

  4. Miksi rakentaa uutta ydinvoimaa, kun on keksitty ehtymätön energianlähde: USB-liitäntä. Niihin kiinni vain kaikki vempaimet