Heinz Snap Pots launches the world’s smallest microwave – the Beanzawave

Jos luulit että USB-kupinlämmittimet ovat parasta, mitä USB-liitäntään perustuvalla keittiöllä on tarjota, niin olit väärässä. Ehkäpä parhaiten ketsupistaan tunnettu Heinz on nimittäin kehittänyt pienikokoisen mikroaaltouunin, joka saa kaiken tarvittavan energiansa suoraan tietokoneen USB-portista. Heinzin jugurttipurkin kokoisia papuannoksia lämmittämmään suunnitellun mikorouunin suurin kompastuskivi saattaa vielä kuitenkin olla tämän ennakoitu hinta. Mikäli Heinz päättää tuoda prototyyppiasteella olevan mikrouuuninsa markkinoille, odotetaan tämän jälleenmyyntihinnan kipuavan reilusti sadan euron paremmalle puolella. Toisaalta, USB-minimikron käyttöarvoa lisää myös se, että pienikulutuksiseen teknologiaan perustuvaa uunia voisi olla mahdollista käyttää esimerkiksi telttaillessa, ladattavien paristojen varassa.

Kautta: fastcompany.com

Edellinen artikkeliBack to the Future, Marty McFly Jr. -lippis
Seuraava artikkeliECCO GPS Keychain on avaimenperä, johon voi tallentaa 3 sijaintia