robot_snake

Tässä hieman uutta painajaisen aihetta Hizbollahin taistelijoille, ja oikeastaan kenelle tahansa palestiinalaiselle, joka sattuu olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Israelin sotavoimien uusin teknologian riemuvoitto on nimittäin kuvassa komeileva, radio-ohjattava ”robottikäärme”, jonka avulla on mahdollista madella vihollistaistelijoiden läheisyyteen ja tarkkailla paikalla tapahtuvaa käärmeen ”kamerasilmien” lähettämän videokuvan ja mikrofonin kaappaaman äänen välityksellä. Mikäli käärmeellä tapahtuva tiedustelu ei kuitenkaan tunnu riittävältä varotoimenpiteeltä, niin tämän on myös mahdollista varustaa räjähdyspanoksella, tehden robottikäärmeestä itsemurharobottikäärmeen.

Videota robottikäärmeestä ”tositoimissa” hypyn jälkeen.

Vaikka käärmeen sotilaskäytöstä ei ole tarkempaa tietoa, niin kovin on valmiin oloinen tappokone videon perusteella. Mikäli robottikäärmeet kiinnostavat, niin lue myös juttu Japanilaisesta, tutkimuskäyttöön suunnitellusta uivasta robottikäärmeestä.

Kautta: engadget.com

Edellinen artikkeliDeath Star Grill on Kuolontähti-grilli
Seuraava artikkeliAsekotelo-olutpullonpidike