zoovillage_logo

Zoovillage on  yksi Euroopan suurimmista vaatekaupoista netissä. Kaupan valikoimista löydät sellaisia tunnettuja merkkejä, kuten Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Converse, Eastpack, Ecko, Doc Martens, Diesel, Burberry, Carhart ja kymmeniä muita. Zoovilalgessa myytävät tuotteet toimitetaan kätevästi suoraan kotiovelle UPS-lähettipalvelun toimesta, aina ilman postikuluja!

Tutustu Zoovillage -verkkokaupan valikoimiin heti tätä linkkiä seuraamalla!

Edellinen artikkeliVesitiivis otsahihnavideokamera kuvaa kaiken kiinnostavan vaikkapa uima-altaassa
Seuraava artikkeliTuorein Ideablogissa palkittu projekti on alaston monitori

22 KOMMENTIT

 1. Poistin hilavitkuttimen kirjanmerkeistä. Olen saanut tarpeekseni mainoksista.

 2. Ei ole väärin ylläpitää saittia mainoksilla. Olisiko itsestäsi pitämään omakustanseisesti? Ja eihän noita mainoksia liikaa ole. 🙂

 3. Hyvä vain että lopetit Nimetön, päästäänpähän sinun kaltaisistasi turhista valittajista.

 4. Hyvä mainos muuten!
  Löyty kauppa missä on vaatettä mistä pidän,hinnat hyviä ja ei postikuluja!

 5. Täytyy sanoa että tämä mainos ei ylitä ärsyyntymiskynnystä lähimainkaan, kuten eräs pikavippi-mainos joka oli aiemmin samalla sivustolla…
  Ja edelleen sitä mieltä että pysyn sivuston vakioseuraajissa, hyvää sisältöä!

  kiitos!

 6. No eipä haittaa, ihan mielenkiintoinen tuo linkin sivusto, kuten myös linkit kaikkiin muihinkin uutisiin. Ei haittaa mainokset.

 7. Hyvä mainos, nyt on tulossa paitulia tännepäin, kiitos hilavitkutin.com <3

 8. Täähän on nice. Oon tuolta ennen kuumottanu kledjui mut en tiiä vissiin sillon luulin viel et niis on postit. No nyt vois kyllä tilata. Kiitos erkin hienosta postauksesta!

 9. ”This link is not active, please inform the webmaster. If you are the webmaster please contact your local TradeDoubler Support.”

 10. Kyllä suurin osa ymmärtänee nämä asialliset mainokset. Parempi näin kuin sivu täynnä välkehtiviä bannereita. Nyt on sentään mielenkiintoisia mainoksia.

  Jatka samaan malliin vaan Eki.

 11. Vatunmoiset hinnat kyseisessä puljussa on ainakin. Itse tilaan noin 95% vaatteistani netistä, ihan koska tälläisessä Helsingin kokoisessa kaupungissa valikoimat on niin mitättömät ja hinnat esim. rapakon toisella puolella niin huomattavasti halvemmat. Mutta noilla hinnoilla en kyllä tilaisi yhtään mitään, kun samaa kamaa saa ebayn shopeista ellei nyt aina sen 50%, niin ainakin 30% halvemmalla kuin tuolta, nuohan ovat ihan perus Stockan OneWay hintoja!

 12. Mainoksista diggaaavat voisiva siirtyä Maikkarin sivuille, siellä on niitä niin paljon ettei epileeptinen kohtaus ole kaukana. Täällä en mainoksia lue!

 13. kiva mainos 🙂 tosin tuo oikeen puolimmainen mainospalkki vois vaihtaa puoltansa vasemmalle (ootko kokeillu? :D) ja credit24 mainos vois mennä hele niin ois hyvä

 14. Itekki oon katellu monesti kledjuja tuolta, mutta en oo tullu tilanneeks. Ilmaiset postikulut kyl on semmonen mikä koukuttaa + noissa rojuissa mitä kattelin niin on hinta n. 30e (myöskin 30%) edullisempi kuin suomessa. Jos tuosta nyt vielä 20e säästäis tilaamalla ”ebaysta” niin en tilais, koska:

  a) postikulut ilmaiset – erittäin harvinaista, tietääkseni
  b) palautusoikeus 14pv
  c) luotettava ja pitkään toiminu kauppa

  ERKKI/JYRKI: Maksaako nuo boonuksia kun sun saitilta joku klikkaa ittesä sinne ja tilaa? Mä meinaan tilasin 🙂

 15. Mukavaa saada välistä myös kannustavaa palautetta!

  Kuten aikaisemminkin, mainosta, tai mainestettavaa tahoa saa kuitenkin myös vapaasti kritisoida kommenteissa.

  Mainoksesta riippuen, komissio voi perustua klikkausmääriin, klikkien kautta syntyneeseen myyntiin, tai sitten ihan mainoksen julkaisuun.

  Mikäli mainokset eivät kiinnosta, niin kehotamme edelleenkin NOPEASTI skrollaamaan sivua alas päin mainoksen ohitse, ettei alitajunta vahingossakaan suggestoidu 😉

 16. Auts, 70 euroa paidasta. Aika julmaa. On tuolla makeita paitoja, kyllä mun mielestä Hilavitkutin saa laittaa linkkejä tälläsiin. Vois myös laittaa pienempiin Suomalaisiin paitaprinttinettilafkoihin linkkejä. Pitänee ostaa oma painokone ja painattaa noitten kuvien perusteella omat 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.