timeline-terminator_2

Terminator-elokuvat eroavat monista muista sci-fi-mättö-elokuvista siinä, että sarjan todellisuus muuttuu eri elokuvissa (tai televisiosarjassa tapahtuneen jakson) myötä suuntaan tai toiseen. Ensimmäinen tuomiopäivä siirtyi, kun Skynetissä työskennelllyt tiedemies tapettiin, Sarah Connor kuoli myöhemmin, kun tämä siirtyi ajassa eteen päin, jne. Joka tapauksessa aikajatkumossa perässä pysymiseen sarjan tässä vaiheessa vaaditaan jo melkoista hahmottamiskykyä.

Koska Terminator-aihe on reilun viikon päästä teattereihin saapuvan Terminator – Pelastus -elokuvan myötä jälleen ajankohtainen, niin verkkosivusto Cracked.com päätti yrittää valottaa terminaattorimaailman aikajatkumoa laatimalla tätä kuvaavan kaavion. Lopputuloksen selkeys on edelleen kyseenalainen, mutta yrityksestä annettakoon hyvä 10!

Lähde:  cracked.com

Mainos: Kasinopelit aloittelijoille

Edellinen artikkeliVertailussa online-varmuuskopiointipalvelut F-Secure Online Backup ja Mozy Home
Seuraava artikkeliJohn Nouanesing: WTF, Not what I thought -lamppu

8 KOMMENTIT

  1. Itseasiassa kun tätä vähän aikaa tutkii niin sehän onkin ihan suht selvä. TAi no niin selvä kun asiasta voi kaavion piirtää. Jos ohjeistus kaavion lukemiseen olisi vähän parempi ni ton tajuaisi nopeammin.

  2. Kyllä tuosta jotain selkoa saa. Pitäisiköhän vielä katsoa trilogia ennen uuden ilmestymistä 😉

  3. Hetkinen, tämä todellisuuden muuttuminenhan antaisi olettaa ettei kysymyksessä olekaan todellisten tapahtumien historiallinen dokumentointi!

    Seuraavaksi varmaan väitätte ettei edes amerikkalainen auto räjähdä kun sitä ammutaan pitkän välimatkan päästä käsiaseella peräkonttiin.

  4. Tuohon vois hyvin lisää Terminator: The Sarah Connor Chronicles- sarjan… sit vois sanoa että se on epäselvä 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.