Drinkwell 360 on juomalähde elukoille

Jos on usea suu kotona juomassa, täytyy tietenkin panostaa juomakokemuksen syvyyteen ja laatuun. Drinkwell 360 Multiple Pet Drinking Fountain on tarkoitettu mitä ilmeisimmin kissoille ja koirille, jotka ansaitsevat juomakokemuksen ohessa fengshui veden lorinaa. Tämän lisäksi laite toimii vedensuodattimena. Melkoinen turhake joka tapauksessa, etenkin kun sitä mainostetaan sillä, että se tarjoaa 360 asteen juoma-alueen. Aivan kuin tavallinen kuppi ei sitä tarjoaisi. Hintaa idealla on 59,99 dollaria.

Lähde: www.petsmart.com

Edellinen artikkeliViikkokysely: Mikä on henkinen ikäsi?
Seuraava artikkeliTwitter-vessa mikrobloggaa kun vetäistään

9 KOMMENTIT

  1. Kyllä meidän kissan kuppi on yltä päältä karvassa, aina, kun veden käyn vaihtamassa, joten tuo suodattimena toimiminen on hyvä asia. 🙂

  2. Osa elukoista ei tykkää juoda seisovaa vettä, eli lemmikin sisustussilmän miellyttämisen lisäksi virtaus toiminee myös houkuttimena.

  3. Meidän kissat juovat miltei mistä tahansa paitsi omasta juomakupista, on usein tullut juomaan vesilasista, josta ole itselleni vettä ottanut…

  4. Täähän on just se ensimmäinen sivusto missä Siwan kannattaa mainostaa tomaatteja..

  5. On niissä elikoissakin laatutietoisia tai erilaisia, meillä ei hurtta muusta kuin vastaavasta suostu juomaan. Aina kun vesi vaihdetaa, menee se ja litkii tyhjäksi. Ei seisonut vesi kelpaa meidän piskille.

  6. ”Täähän on just se ensimmäinen sivusto missä Siwan kannattaa mainostaa tomaatteja..”

    Onks täällä muka mainoksiakin… 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.