Kaksi Ferraria ja yksi parkkipaikka on kallis yhtälö 1
Kaksi Ferraria ja yksi parkkipaikka on kallis yhtälö 2

Oklahomalainen high schoolin Baseball-opettaja päätti lainata neljälle oppilaalleen kaksi Ferrariaan, 1991 Testarossan ja 1995 Modenan. Autot ovat olleet usein lainassa ja varmasti motivoivat pelaajia parempiin suorituksiin.

Tällä kertaa ostarilla oli kuitenkin ruuhkainen parkkialue, eikä paikkoja tahtonut löytyä. Ilmeisesti leikkimielinen parkkipaikanhakukisa johti siihen, että molemmat Ferrarikuskit yrittivät kiilata samaan paikkaan sillä seurauksella, että toisen kylkeen ja toisen keulaan tuli iso lommo.

Opettaja otti tilanteen rennosti paikalle saapuessaan, sytytti tupakan ja totesi, että tämän korvaaminen vaatii muutaman homerunin. Hän lupasi että korjauksen jälkeen autot ovat jälleen pelaajien käytettävissä. Mukava valmentaja siis. Ja ilmeisen varakas. Näin Ferrareilla.

Lähde: www.wreckedexotics.com

Edellinen artikkeliHilavitkutin: Tutkivaa journalismia, Googlen hakusanat
Seuraava artikkeliViikkokysely: Mikä on henkinen ikäsi?

13 KOMMENTIT

  1. Minun periaatteeni on, että minun Ferrareitani ei aja kukaan muu kuin minä.

  2. Uutinen kertoo myös siitä minkälainen palkkataso yliopistotason(kin) valmentajilla on jenkissä. Tyypit tahkoo rahaa paremmin kuin suomessa yksikään valmentaja

  3. Eki, tuolla lähdesivustolla kerrottiin että kyseinen valmentaja on eläkkeellä oleva neurokirurgi (jos se nyt on oikea suomennos), joten siltä uralta saattaa olla aika paljon rahaa peräsin.

  4. Eki, Ferrarit ovat toki kallita menopelejä, mutta eivät niin hinnakkaita, etteikö tavallisella työssä käyvällä ihmisellä olisi varaa hankkia käytettyä sellaista. Suomessa Ferrarin rattiin pääsee pikaisen kuukletuksen perusteella alle 60 000 eurolla. Yhdysvalloissa tietenkin edullisemmin.

    Kaksion hinnalla saa jo kaksi.

  5. Ettäs kehtasi panna tupakaksi. Oppilaat olivat henkisesti järkyttyneitä, ja vielä opo aiheuttamaan syöpää viattomille herrantertuille.
    OIKEUTEEN, minä sanon, OIKEUTEEN. JA TUOMIOLLE.

Comments are closed.