joki aika sitten Ideablogissa esiteltiin Sanden rakentama limupulloraketti, jonka toimivuus herätti paljon keskustelua skeptikoiden keskuudessa. Myös nikkari nimeltään Mikael Nieminen turhautui Sanden rakettimalliin ja rakensi idean pohjalta oman versionsa. Tuloksena limupulloraketti, joka varmasti toimii. Alla Rakentajan itsensä kuvaus projektista, sekä videota raketin laukaisusta.

Koitin tehdä ideablogissa ollutta limupullorakettia, mutta en saanut sitä toimimaan. Niinpä tein oman hieman erilaisen. Eli tarttet vaan 1.5l pullon, jalkapallopumpun, semmosen suulakkeen joka sopii pumppuun ja toisessa päässä on sellanen piikki joka sopii jalkapalloon ja kumisen korkin tai semmosen korkkisen viinipullokorkin. Itse käytin kumikorkkia koska en löytänyt muuta. Jos on noi tarvikkeet, niin loppu on helppoa. Laitat sen suulakkeen pumppuun. Sitten teet korkkiin, kumpaa nyt käytätkin, ihan pienen reiän. Sitten laitat suulakkeen siitä reiästä sisään. Sitten laitat pulloon noin 1/3 osa vettä ja työnnät korkin melko tiukasti kiinni ja alat pumpata. Noin 20 pumppauksen jälkeen minulla ainakin pullo singahtaa noin 20m korkeuteen ja 15m pitkälle

Edellinen artikkeliTappajahaipipo
Seuraava artikkeliGood v Evil -t-paita