GoDaddy-domain-palvelu varoittaa .tv-päätteen ottamisesta sillä Tuvalu on uppoamassa mereen

GoDaddy-domain-palvelu varoittaa .tv-päätteen ottamisesta sillä Tuvalu on uppoamassa mereen 2

Internet on tulossa erikoiseen tilanteeseen, jossa yksi melko suosittu domain-pääte saattaa joutua veden alle. Asiasta raportoi lähteemme. GoDaddy-domain-palvelusta hankittavaa tv-päätteistä osoitetta hankkivalle varoitettiin, että Tuvalun saari saattaa jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa kadota merenpinnan tason noustessa. Toinen lähteemme tietää kuitenkin kertoa, että vaikka kyseinen saarivaltio katoaisikin kartalta, domain-nimet ovat turvassa. Tämän asian on selvittänyt USA Todayn toimittaja Kevin Maney.

Tämä laittoi minut pohtimaan kuinka domain-päätteitä kohdellaan jos vaikkapa valtiot yhdistyvät tai tehdään vallankaappaus ja kaikki nimet halutaan muuttaa uuden hallitsijan mukaisiksi. Onko lukijoillamme tietoa, joko jokin domain-päätteen isäntämaa olisi jo poistunut keskuudestamme?

Lähteet: gawker.com, blog.wreckandsalvage.com

Edellinen artikkeliDiesel kypärät
Seuraava artikkeliCiclotte-kuntopyörä on tyylikästä vaihtelua, entä käytettävyys?