videopeli_kansilehti_elokuva

Suunnittelijan silmin on joskus hauska tarkkailla, millaisilla designiin liittyvillä maneereilla tietty graafinen työ saadaan näyttämään käyttötarkoituksensa teeman mukaiseltä. Mitä yhteisiä elementtejä löytyy esimerkiksi kaikista leffajulisteista, muropakkauksista, tai vaikkapa videopelien kansista? Vaikka yhteydet aivät välttämättä ole aina ilmeisiä, niin lähes poikkeuksetta näitä kuitenkin aina löytyy.

Selectbutton foorumille kirjoittava nimimerkki Daphaknee on varsin hienolla tavalla yhdistellyt kahta edellä mainituista tyyleistä ja luonut sarjan julisteita, jossa leikitään ajatuksella että miltä suosikkipelien kansipaperit voisivat näyttää taide-elokuvajulisteen tyyliin toteutettuna.

Yllä esimerkkeinä Spore ja Mirror’s Edge. Suoraan kuin Ranskalaisen uuden aallon elokuvajulisteesta.Koko galleria löytyy foorumin viestiketjusta täältä.

(kautta: neatorama.com)

Edellinen artikkeliCitroën Karin – konsepti vuodelta 1981
Seuraava artikkeliPhilipsiltä läpinäkyviä OLED-näyttöjä 3-5 vuoden sisällä