lego_vesikidutus

Oman lapsuuteni leikeissä perusasiat olivat pokkeuksetta ihastuttavan yksinkertaisia. Länkkärit olivat hyviä ja inkkarit pahoja. Samaan tapaan rosvoja ja poliiseja leikkiessä oli aina selvää, kumman puolen pitää lopulta voittaa. Sääliksi kuitenkin käy tämän päivän lapsia, jotka tietenkin rakentavat mielikuvitusmaailmassaan vastakkainasetteluja esimerkiksi ajankohtaisen terrorismin vastaisen sodankäynnin teemamaailmaan. Pahat lentokonekaapparit kuuluu tietenkin saada kiikkiin, mutta entäs mihin vedetään raja, miten hyvikset alkavat kuulustelemaan kiikkiin joutuneita pahiksia? ”Ei me kiduteta – me vaan kuulustellaan tehostetusti

En tiedä teistä, mutta ainakin itsestäni kuvassa esiintyvä legorakennelma on jollakin asteella jopa järkyttävämpi, kuin oikeat vastaavat uutisiin päätyneet kuvat. Ajatuksia tästä joka tapauksessa herää. Lisää kantaa ottavia legorakennelmia, esimerkiksi itsemurhapommittajista, Guantanamosta ja pankkikriisistä osoitteesta legofesto.blogspot.com

Edellinen artikkeliItse tehty jesarilompakko
Seuraava artikkeliVesihana kasvojentunnistuksella ja kosketusnäytöllä – juuri niin, kasvojentunnistuksella