asus-lamborghini-1tb-ssd_vx5

Ei ole vielä kauaakaan, kun ensimmäiset flash-muistiin perustuvat kiintolevyt vasta esiteltiin kannettavissa tietokoneissa. Kehitys on tälläkin alalla kuitenkin huimaa, sillä tänään Asus on esitellyt Lamborghini-brändätyn kannettavan tietokoneen, jonka sisuksista löytyy jopa 1 teratavun terabitin SSD-kovalevy.

Suuren, liikkumattomia osia sisältävän kovalevyn ohella Asus Lamborghini VX5 pitää sisällään neliydinprosessorin, 4 gigaa keskusmuistia, ja 16-tuuman ”Full HD” näytön. Näytönohjaimena koneen uumenissa hyrrää GeForce GT 130M  1Gigan of GDDR3 muistilla ja optisen aseman virkaa ajaa Blu-ray asema. Laitteen hinta, jota ei vielä ole julkistettu, on varmasti korkea.

Lähde: SlipperyBrick.com

Edellinen artikkeliSuklaakuorrutteista mustekalaa
Seuraava artikkeliItse tehty subwoofer

20 KOMMENTIT

 1. Tossa koneessa on yksi suuri vika. Se on Asus ja käyttöjärjestelmä on windows. No onneksi nämä macbook protkin ovat aika tehokkaita.

 2. Kylläpäs mainosmiehet ovat taas uusiokeksineet nerokkaan tavan kaupata 128 gigasta asemaa!

  Tulee ihan 80-luvun MegaROM pelit mieleen… (128KB)

 3. Muuten upeeseen koneeseen törkätty sitten tuhnu näytönohjain (6000pts 3dmark06)

 4. …………..KALLIS……….HYVÄ…….SAAKELIN HYVÄ PELIKONEEKX…..OSTAISIN JOS RAHAA…..COOL………!…

 5. …Ja on kaiken lisäksi vielä aivan tautisen mauttoman näköinen muovihärpäke 😀

 6. Vaikka kiintolevytkin aika kestäviä nykyään ovat, ei liikkuvia osia sisältämätön muisti kuulosta lainkaan hassummalta kannettavassa.

 7. Jos tohon lähteeseen luottaa niin kovalevy on 1 teratavun (TB) kokonen, eikä terabitin (Tb). Eli tämän uutisen teksteissä on virhe.

  Toivottavasti SSD-asemien hinnat tulee alas ni vois itsekin ostaa moisia. Mitä sitten läppäreihin tulee, niihin en sijota.

 8. joo nuo SSD-asemat kyl alkanu kiinnostaa kun kone pitäis uusia kohta.
  paitsi että nuo yli 100 gigan SSD-asemat maksaa useita satoja euroja vielä.

 9. Terabitti. Onpa hitosti muistia!!111
  Entäs se nanosekunnin hakuaika? 🙂

 10. ”Minkä takia Full HD on “lainausmerkeissä”?”

  Näyttö on 16 tuumainen joten näytön osalta ei voi olla kovin full hd. koitappa saada 1900x jotain pikselit noin pienelle näytölle. Toki se onnistuu, mutta se ei ole läheskään sama kuin 32 tuuman näytöissä.

Kommenttien lisääminen on estetty.