Hei kaikki Hilavitkuttimen lukijat! Toimituksessamme on ollut ruuhkaisa alkuvuosi ja viikkokyselymmekin on päässyt venähtämään lähes kahden kuukauden mittaiseksi. Alkuvuosi on jostain syystä aina kiireinen.Tiedustelimme teiltä mikä on kiinnostavin talviurheilulaji. Vastauksia ehti tipahdella jopa 3000 kappaletta. Liekö ennätysmäärä, toisaalta taitaa olla pisin kyselyaikakin.

Jääkiekko eli lätkä vei voiton 29% äänistä. Sitä seuraa lumisota ja lumilautailu. Mäkihyppy, extreme polkupyöräily sekä laskettelu saivat kaikki 6% äänisaaliin. Curling lienee tullut usealle tutuksi Uusiksen saavutusten myötä ja kannatusta onkin 5% verran. Avantouinti on myös ilmeisen suosittua.

Mikä on kiinnostavin talviurheilulaji?

  • 29% – Jääkiekko
   17% – Lumisota
   11% – Lumilautailu
   6% – Mäkihyppy
   6% – Extreme polkupyöräily
   6% – Laskettelu
   5% – Curling
   4% – Avantouinti
   3% – Alppihiihto
   3% – Maastohiihto
   3% – Kelkkailu
   2% – Ampumahiihto
   2% – Taitoluistelu
   1% – Yhdistetty
   1% – Jääpallo
   1% – Ringette
   0% – Pikaluistelu
 • Viikkokysely: Kuinka monta ulkomaanmatkaa aiot tehdä vuonna 2009?

  Tällä kertaa perehdytään matkasuunnitelmiin. Taloudellinen tilanne saattaa vaikuttaa siten, että matkailu vähenee, mutta aina on kuitenkin hyvä suunnitella etukäteen josko tulisi matkusteltua. Osa käynee lomamatkalla kerran vuodessa, kun toiset lentävät työn puolesta useita kymmeniä kertoja vuodessa. Katsotaan mitä teillä on suunnitelmissa:

  n

  {democracy:189}
  Edellinen artikkeliThe Crisis of Credit – mistä luottokriisissä on kyse
  Seuraava artikkeliUusi trendi Saksassa: kännykällä sytytettävät katuvalot