Eiko Ishizawa: Karhu-makuupussi

Eiko Ishizawa on suunnitellut tämän karhu-makuupussin. Idea sai alkunsa suuresta karhusta, joka vaelsi Alpeilla. Metsästäjät kävivät suuren jahdin ja saivat karhun saaliikseen. Retkeilijän matkustaessa ja vaellellessa tämän nukkumapaikan kanssa, hän vaeltaa tuon suuren karhun legendan seurassa. Toisaalta makuupussin merkitys vaihtelee, sillä sen käyttäjä on karhun syömä, karhu, joka tappoi karhun sekä karhunmetsästäjä.

Pussin tarkoituksena ei ole olla asuste tai lavaste, vaan siinä on tarkoitus nukkua ja pitää pussia mukanaan vaeltaessaan, herättäen ihmetystä mahdollisen yleisön keskuudessa. Hilavitkuttimen toimitus ei suosittele tällaista käytettäväksi karhustusaikana.

Lähteet: eikoishizawa.com, www.likecool.com

Edellinen artikkeliLappeenrannan juna-asemalla kelpaa lasten leikkiä
Seuraava artikkeliThe Crisis of Credit – mistä luottokriisissä on kyse