canon_powershot_d10

Canonin Powershot- ja ixus kameramallit ovat jo vuosikausia tarjonneet hinta/laatusuhteeltaan ylivoimaisia peruspokkareita kuvaajan tarpeisiin, joka ei ole valmis tai halukas siirtyä käyttämään varsinaista järjestelmäkameraa. Ulkoisesti Canonin pokkarikamerat ovat kuitenkin näyttäneet samalta jo ties kuinka kauan. Vaikka ratkaisu on varmasti ollut perusteltu jo ergonimisestakin syistä, niin silti on mukavaa nähdä sarjan saavan vaihteeksi piristästi erilaisen uuden tulokkaan!

Canonin uusi, vasta esitelty PowerShot D10 tarjoa digipokkareiden sarjassa ennenkuulumattoman hyvän vesitiiviyden, kameran kestäessä painetta aina kymmenen metrin syvyyteen saakka. Lisäksi kameran luvataa kestävän pudottelut aina 1,22 metrin korkeudesta ja pakkasen yllättäessä onnistuu jopa -10 celsius-asteen kylmyydessä. Extremeihmisen kuvaustarpeisiin soveltuvien piirteiden ja vekkulin ulkoasun lisäksi kamera pitää sisällään myös seuraavat ominaisuuudet

  • 12.1 megapikseliä
  • 3.0 x zoom optisella kuvanvakaimella
  • älykäs kuvausohjelman valintaprosessori
  • Erikoiskirkas 2.5-tuuman näyttö 2mm paksulla suojakilvellä
  • kasvojentunnistusominaisuus
  • 30fps VGA elokuvakuvaus

Myyntiin kamera on odotettavissa huhtikuussa noin 390 euron hintaan.

Kautta: dpreview.com

Edellinen artikkeliMaailman ensimmäinen videopuheluita tukeva kellopuhelin kauppoihin loppuvuodesta
Seuraava artikkeliManneken Pis -juomalasi