Jo 20 tuotantokaudellensa ehtineen Simpsonit-animaatiosarjan alkutekstit ovat pysyneet tämän koko historian ajan muuttumattomina. Ensi sunnuntaina asiaan on kuitenkin tulossa muutos, sillä sunnuntaina näytetään sarjan ensimmäinen uusilla alkuteksteillä varustettu episodi. Kyseisenä sunnuntaina koko sarja siirtyy myös HDTV-aikaan ja sarja lähetetään ensimmäistä kertaa teräväpiirtoresoluutiolla. Oheisella videolla jo uteliaille ennakkomaistiaset siitä, miltä uusi intro tulee näyttämään.

n

{democracy:187}
Edellinen artikkeliSano se sydänpihvillä
Seuraava artikkeliThe Third Eye Video Camera on kolmas silmä (kamera)

31 KOMMENTIT

 1. ööh, eikös tuo tullut amerikassa ulos nyt viime sunnuntaina eli 15.päivä

 2. Itse asiassa tämä on toinen kerta, kun se tehdään uusiksi. Edellisen kerran se tapahtui 2. kaudelle siirryttäessä. Tosin tämän myös Fox sivuutti mainonnassaan.

 3. Viimeinen tuotantokausi (20.) on ollut huippu verrattuna moneen välissä näytettyyn, eli jaksaa naurattaa taas. Uusi alkutunnari taas ei ainakaan minua lämmittänyt, liian pitkä ja väkisin tungettu joka ikinen hahmo mukaan..

 4. Kun kuulin, että tunnari vaihtuu oli ensireaktio sellaine että nyt häpäistään pyhää ja pahasti, mutta loppujen lopuksi tuo alku oli +-0 vanhaan verrattuna

 5. Ensimmäisessä jaksossa tämä alkutunnari on pitkähkö, jatkossa kai lyhyempi.

 6. KKA: ..Uusi alkutunnari taas ei ainakaan minua lämmittänyt, liian pitkä ja väkisin tungettu joka ikinen hahmo mukaan..

  Olen 100% samaa mieltä.

 7. Joo eiköhän tuo alku oo jatkossa lyhyempi. Onhan se ennenkin vaihdellut pituudeltaan sen mukaan kuinka paljon varsinaisella jaksolla on ollut pituutta.

 8. JO ei kyllä minun mielestä olisi pitänyt mennä sörkkimään tunnaria. Jos niinkin pitkään kun tuo edellinen on ollu ni ois kyllä saannu pysyäkkin.

 9. paikalla taas paljon muutosta pelkääviä ihmisiä.. jos saisitte päättää, niin puhelimetkin olis vissiin vielä sellasia veivattavia.

 10. tää on sitä upeeta teräväpiirto formaattia ja onneksi meillä on plasma ja hd-dikiboksi XD

 11. nokia5800xm: Joo-o, mutta ei Suomessa näytetä HD-lähetyksiä kuin joillain maksu-tv kanavilla XD XD

 12. Hyvä etteivät olleet liikaa muuttaneet tuota. Tuo näytti juuri loistavalta, kun vain sohva kohta jätettään muissa jaksoissa väliin.

 13. en ole oikein kosaan pitänyt simpsonien huumorista, ei edes lapsenakaan kiinnostanut.

 14. Hyvä juttu tämä oli. Nyt kun osaa jo ulkoa vanhan, niin saa pongata jotain muuta kiintoisaa uudesta. Kuten sen että Maggie maksaa yhtä paljon kuin muut ostokset yhteensä, eli 243.26 dollaria(?).

 15. Joskus kun olen katsonut useamman jakson peräkkäin, niin pännii se että Homer sössii aina kaiken 🙂 Siitäkin huolimatta ja/tai nimenomaisesti sen vuoksi sarjaa jaksaa seurata. Harva sarjaa voi katsoa sekä aikuiset että lapset.

 16. Enpä tuosta uudesta alkuvideosta tiedä. Kaipa siihenkin tottuu. Kaiken kai pitää joskus uudistua. Tuskin tulee olemaan ihan noin pitkä sentää…

  Simpsonit on kuitenkin loisto viihdettä ja tällä hetkellä omistan kaudet 3 – 10. Tarkoituksena olisi tietysti kerätä kaikki. Minua ei juuri kiinnosta tuo HD hössötys vaikka Full HD television omistankin sekä BD soittimen. Piirretyt voi aivan hyvin katsoa jatkossakin DVD formaatissa…

 17. Arviolta 2000-3000 Simpson-jaksoa katosoneelle ihan piristävä muutos. Mukavaa nähdä jotain uutta vanhojen peruselementtien lisäksi. Liian pitkä oli, mutta varmasti tuota vielä lyhennetään.

 18. Tuskin sä juippi 3000 jaksoa olet nähnyt kun noita Simpsonit episodeja ei ole tämänhetkisten tietojen mukaa kuin 430.

  Olisivat vain tehneet hd-version tuosta vanhasta alkupätkästä.

 19. Simpsonit eivät ole olleet järin hauskoja noin viiteentoista kauteen 😐

 20. Mukava uudistus, vanha tunnari alkoi jo kyllästyttämään. Tuo alkutunnarihan on osa tarinaa/vitsiä ja HD on tullut jäädäkseen. Älkää tuomitko liian vähin perustein…

 21. ”Tuskin sä juippi 3000 jaksoa olet nähnyt kun noita Simpsonit episodeja ei ole tämänhetkisten tietojen mukaa kuin 430.”

  Mutta jokainen niistä taas on nähtykin se kohta 10 kertaa.

 22. Stewie Griffiniä lainaten:

  ”There’s the guy who watched the Simpsons back in 1994
  and wont admit that the damn thing isn’t funny anymore”

  Eli toisin sanoen ei voisi ko. sarja kiinnostaa paskan vertaa. 1-10 tk:t olivat vielä hyviä, mutta myöhemmin taso laskenut huomattavasti.
  Mutta täytyy kyllä sanoa että tuo uusi tunnari oli ihan jees.

Comments are closed.