main1lrg-qui-faketv1

Talvi on mökkivarkaille sesonkiaikaa. Kun keskellä metsää olevan rakennuksen ympärillä ei näy jälkiä lumessa, niin murtovaras saa melkoisen turvallisesti putsata mökin rauhassa. Vaan entäpä jos mökissä välkkyisikin säännölllisesti päällä oleva töllö? Tähän hämäysefektiin perustuu tämä, television välkettä simuloiva ”fake-tv” vilkkkuledilamppu. Ajastettavan valon voi jättää vilkkymään mökkiin ja ikkunan takana väijyvältä varkaalta menee toivon mukaan pupu pöksyyn.

Hintaa laitteella on £29,95

Lähde: Gizoo.co.uk

Edellinen artikkeliMicrosoft Windows NT 4 CD Rom Clock – Windows NT nostalgiaa
Seuraava artikkeliGay Empire Homotrooper on seksuaalivähemmistö-Stormtrooper

8 KOMMENTIT

  1. siellähän sitten hajoilee oven takana kevääseen asti, tv-lupatarkastajista viimein jotain konkreettista hyötyä mökkivahtina.

    ’pitää varkaat ja tarkastajat loitolla’
    win-win ja 5 tähteä suurelle harhauttimelle

  2. Ei tarvitse hankkia tv-lupaa mökille jos omakotitaulaudessa ”kaupungissa” jo on. Harvemmin tv-tarkastajat eksyvät mökeille. Ja varkaiden mielenkiintoa lisää nimenomaan tuollaiset erikoiset laitteet.

  3. Ilahtuvat vaan kun siellä on töllökin pöllittävänä turhien varastokamojen sijaan.

  4. mökissä tv pauhaa 24/7 mut jälkiä lumessa pihalla ei lainkaan. onko kyseessä siis old school salatuteläimetaddikti? joka katsoo tallentavastaan kaiken mitä on julkaistu? hyvä idea vaan ei toimi loppuun asti.

  5. pitää sitten jalostaa jokakodin siivous robotista sellanen lumenlykkijä-robotti pitämään se piha siistinä..

Kommenttien lisääminen on estetty.