Microsoft Windows NT 4 CD Rom Clock

Usealla datailijalla on lämpimiä muistoja Windows NT:tä kohtaan. Onhan Microsoftilla aina ollut toiminta hieman epävakaalla pohjalla ja bluescreen lienee tullut tutuksi useammalle kuin yhdelle Hilavitkuttimenkin lukijalle. Pois lukien Macin käyttäjät tietenkin.

GeekGear-niminen käyttäjällä on löytänyt nostalgiaa tuosta Windowsin versiosta ja toteutti takuuvarmasti pystyssä pysyvän Windows NT:n. Akryylinen teline näyttää kyllä hieman huteralta, mutta eiköhän tämä Windows(-kello) pysy pystyssä pidemmänkin aikaa, kunhan muistaa vaihtaa patterit. Hintaa kapineella on 12,99 dollaria.

Lähde: www.etsy.com

n

{democracy:186}
Edellinen artikkeliRengasmalli Universumista on jännä
Seuraava artikkeliFeikkitelkkari hämää murtovarkaita

20 KOMMENTIT

 1. CD-kellot ovat vähän 90-lukua, oli niiden levyjen pintaan printattu mitä tahansa :p

 2. Niin ehkä jonkun 90-luvulle jumittuneen IT-nörtin mielestä tuo on jännää! Muutenkaan ei sano mitään tuo Win NT, ilmeisesti joku pro versio?

 3. Näissähän on tosin ongelmana tuon varsinaisen ajan näyttö, ei aina niin selkeää.

  Minullakin olisi wanha W95-levy jossakin…

 4. mulla olis jari sillanpään sydämen muotoisen singlecd:seen tehty kello

 5. ”Pois lukien Macin käyttäjät tietenkin.”

  Pois lukien myös Linuxin käyttäjät tietenkin.

 6. Tuo olikin viimeinen windows käyttis mikä itselläni on ollut käytössä, sittemmin siirtynyt eri leiriin.. Mut kyllähän nuo cd kellot on aika mennyt juttu, oli siinä sit printti mikä hyvänsä.. Mut onhan tuo nostalgiaa, tosin Windows 3.11 korpusta sais paremman, sellasen ostaisin =)

 7. hmmm, jotain 8v käytänyt päivittäin konetta, asentanut rautaa ja päivittänyt ohjelmistoja muttei ole bluescreeniä napsahtanut =P , en kait vaan osaa….

 8. ”hmmm, jotain 8v käytänyt päivittäin konetta, asentanut rautaa ja päivittänyt ohjelmistoja muttei ole bluescreeniä napsahtanut =P , en kait vaan osaa…”

  No todellakaan et. Itse saanut noita enimmäkseen halpakoneissa, mutta myös ihan merkkimikroissa (esim. Fujitsu-Siemens tai HP). Huomattavastihan nuo ovat kyllä vähentyneet noista 9x-ajoista, mutta kyllä niitä vielä XP:stä ja vaikkaa Vistastakin irtoaa.

  Ja joo, onhan noita winkkarikelloja nähty. Esim. aidon näköinen piraatti-98 -levy.

 9. Vista antoi bluescreenin pari minuuttia sitten ja buuttasi koneen kaksi kertaa peräkkäin saman tien. Toivottavasti 7 on parempi.

 10. Nyt on ollut vista hieman yli puoli vuotta, eikä ole kertaakaan kaatunut. (Buuttaa kyllä itsensä toisinaan ja sulkee kaikki mun ohjelmat prkln prkl.)

  98 jäätyili ja kaatuuili parhaimmillaan useita kertoja illassa.

Kommenttien lisääminen on estetty.