Lego-videokamera esittelyssä Toy Fare 2009 -messuilla

Olemme esitelleet jo aiemmin mm. Lego-kameran ja Lego-radiopuhelimen (täällä) . Nyt Lego on esitellyt Nürnbergin Toy Fare 2009 -messuilla Lego-videokameran tai ainakin prototyypin sellaisesta. Mielestäni videokamera näyttää hyvältä, mutta en usko sen lupaavan kovinkaan korkealaatuista kuvaa. Vaikea sanoa, onko tuote suunnattu aikuisille Lego-faneille vai lapsille. Kenties molemmat kiinnostuvat. Uskoisin ainakin, että tällaiseen tuotteeseen lähtee joku suuri videokameravalmistaja mielellään mukaan.

Olisi se aika vinhaa ja kummaa, jos jo Lego-ikäisenä lapsena saisi oman videokameran. Design on mielestäni ainakin kuvan perusteella onnistunut.

Lähde: www.hobbymedia.it (italiaksi) (via www.engadget.com)

Edellinen artikkeliKaupallinen tiedote: Pari mainiota tarjousta viikon päätteeksi!
Seuraava artikkeliA Quiet Place on wieniläinen kahvila, jossa on wc-pönttöjä rentouttamassa asiakkaita

8 KOMMENTIT

  1. Hiukan tuo on kaunis. Toivottavasti olisi hyvä kamera, että voisin ostaa.

  2. Heh kyllä tuolla varmasti saisi rispectiä lomareissulla 😀

    Ehkä tuo on kuitenkin enemmän lasten ehdoilla suunniteltu kamera. Tuolla voi varmaan ainakin tehdä stop motion elokuvia legoista. Joskus muksuna itsekkin tehtailtiin varsinaisia toimintaelokuvien mestariteoksia legoilla ja vanhalla videokameralla 🙂

  3. Eiköhän LEGO-animoijille ole tärkeämpää kameran pieni koko ja muut kuvausominaisuudet kuin se että kamera on ”LEGO-tyylinen”. Jos kameran pohjassa olisi LEGO palikoiden pohjia imitoiva alusta niin se olisi jo paljon parempi.

    Kameraakin isompi juttu henk. koht. oli syksyllä ilmestyvien LEGO settien ensimmäiset kunnon kuvat. Space Police jyrää 😉

  4. Onkohan tuolla kuvattu materiaali 100%:sti digikelpoista, eli valmiiksi palikoitunutta.

Comments are closed.