tarjouksia

Tässä jälleen muutama ensiluokkainen tarjous Hilavitkuttimen luotettavilta kumppaneilta!

Sen lisäksi, että tarjoukset ovat luonnollisesti priimaa, niin linkkien kautta tilaamalla tuet myös Hilavitkuttimen toimintaa (Briteissä ja muualla euroalueen ulkopuolella  sijaitsevien kauppojen hinnat muutettu noin-eurohinnoiksi)

Edellinen artikkeliHitachi esitteli kännykän 3D-näytöllä
Seuraava artikkeliLego-videokamera esittelyssä Toy Fare 2009 -messuilla

12 KOMMENTIT

 1. Voi hyvät ihmiset lopettakaa nyt ainakin tuon Little Big Planetin mainostaminen, alkaa jo ottaa päähän.

 2. Vikailmoitus

  Lentotarjous ei ole enää voimassa. Tutustu etusivullamme voimassaoleviin tarjouksiin. 🙁

 3. Ai että ihan Damiin olisi lentoja. Mihinköhän näistä ”Dameista” niitä halpoja lentoja on; Amsterdamiin, Rotterdamiin, Edamiin, Monnikendamiin, Schiedamiin, Maasdamiin, Appingedamiin, Alblasserdamiin vaiko kenties johonkin muuhun ”Damiin” joita Alankomaista löytyy vielä ”jokunen” lisää?

  PS. Ja Spark Plugeihin en suosittele ketään koskemaan pitkällä tikullakaan. Juuri pahemmin ei voisi ihminen rahojaan hassata. 😀
  Pikkasen sama kun lentoja Thaimaahan, nimellä ”halpa lento Landiin”. Siinähän sitten saisi arpoa, että mahtaako tämä ”Land” olla Thailand, Finland, Netherland, Poland, Ireland vai joku muu.

 4. No aika pilkunnussintaa edelliseltä, eiköhän se aika selvää ole että amsterdamia tarkotetaan.

 5. Ai että hyvä hinta-laatusuhde sparkplugeissa? Ääntä kyllä kuuluu hyvinkin, mutta kahdet ovat jo vuoden takuuajan sisällä hajonneet normaalikäytössa, voisiko molemmat mukamas olla maanantaikappaleita?

 6. Onko kukaan tilaillut esim. leffoja tai pelejä tuolta Amazonista?
  Onko antaa kommenttia toimivuudesta?
  Paljonko suunnilleen tulee kuluja kun tulee postiluukkuun tms.?
  Onko leffoissa yleensä suomitekstit?
  Joskus katsellut, että ulkomaisilla nettikaupoilla on hieman edullisempaa kuin mitä meillä, mutta jos olen ymmärtänyt sivuja oikein, ovat toimituskulut tehneet hintaerosta melko pienen. Lisäksi jos joutuu makselemaan ylimääräisiä veroja tms, niin hintaero on lähes olematon.

 7. Britti amazonista tilatut KAIKKI toimii. Musa nyt toimii yleensäkin koko maailmasta ostettuna, kuten pc pelitkin. Konsoleissa ja leffoissa ainoastaan on koodeja, ja amazon.co.uk myy eurooppakoodillista tavaraa pääsääntöisesti joitain poikkeuksia lukuunottamatta, jolloin on erikseen mainittu että kyseessä on ’import’ tuote. Ainakin kaikki blurayt kannattaa tilata muualta, amazonissa oli vieläpä vähän aikaa sitten käynnissä ota 3 maksa 2 tarjous blurayleffoista joiden hintaryhmät olivat 8.99£-9.99£ ja ihan uusia leffoja suurin osa. Eurooppalaisia julkaisuja kun ovat niin tekstitkin löytyy yleensä. Dvdplazalla löytyy kullanarvoiset listaukset ulkomaisten julkaisuiden tekstityksistä ja aluekoodeista, sekä kauppapaikoista. Kannattaa sieltä katsoa. (Katsoa vain, ei kysyä. Suunnilleen kaikkiin peruskysymyksiin plazalta löytyy jo vastaus valmiiksi viimeistään hakua käyttämällä niin ei kannata siellä kysellä uudelleen samoja, hifinörtit ovat äkäisiä..)

 8. Niin sekin unohtui mainita jotta veroja ei makseta brittilästä tilatessa. Blurayleffojen hinnaksi kaikkine kuluineen jää luokkaa 9e/kpl jos tuo tilaus ota 2 maksa 3 tarjous on vielä voimassa, ja onhan se muistaakseni. Nimikkeitä siihenkin kampanjaan kuuluu yli 300kpl noissa halvimmissa hintaryhmissä. Todella hyvä tarjous ja dvdplazalta löytyy monia tyytyväisiä tarjoukseen tarttuneita. Suomesta ei oikeastaan kannata mitään ostaa ainakaan nyt kun briteillä on lama päällä ja kaikki täytyy myydä puoli-ilmaiseksi että kukaan mitään ostaisi. Tähän päälle suosiolliset valuuttakurssit niin euroilla maksaja juhlii.

Comments are closed.