nintendo_wii_gta

Suositun Grand Thef Auto -pelisarjan toteuttaja Rockstar Games on tähän asti jättänyt Nintendo Wii:n omistajat nuolemaan näppejään. Saksalaisen bloggaajan pelifirman sivuilta bongaamien kuvien perusteella asiaan olisi kuitenkin tulossa piakkoin muutos.  Bloggaaja oli löytänyt sivuilta kansion, jossa esitellään Nintendo-ohjaimen käyttöä monipuolisesti pelin ohjailuun esimerkiksi keilatessa, ampuessa, tapellessa tai autoa ja moottoripyörää ajaessa.

Jäämme siis odottamaan virallisia uutisia pelisarjan rantautumisesta Wii:lle.

Lähde: games.germanblogs.de

Edellinen artikkeliBergmönch on alamäkipyörä repussa
Seuraava artikkeliMitä tapahtuu kun törmää 190 lasissa lintuun?

19 KOMMENTIT

 1. Miten vaihtaa noita ohjaimia kesken kiivaan takaa-ajon jossa pitäisi ensiksi ajaa autoa, sitte katsoa taakse ja ampua auton ikkunasta ja sitte hypätä autosta helvettiin ottaa äkkiä pöydältä ase ja yrittää sillä sohia? Taitaa olla enemmänki pila tämä

 2. Grafiikasta on paha sanoa mitään noiden valokuvien perusteella. Rockstaria tuskin haittaisi Wiillä nähtävät myyntiluvut.

 3. Katsoppa lähdelinkin kuvia niin niistä saa jo aika hyvin selvää. Wii:n muissa peleissä on selvästi surkeampi grafiikka.

 4. Qwerty, kyllä niitä molempia ohjaimia pidetään ihan samaan aikaan kädessä, varsinkin tämän kaltaisissa peleissä. Ei taida herra olla Wiillä pelaillut.

  Asiaan. Feikki tämä on. Ei Wii pyöritä tuollaista grafiikkaa.

 5. Jos tulisi nintendolle mitä en missään tapauksessa usko, niin se olisi jonkinlainen soft-core versio

 6. oikeastaan, noin hyvää grafiikkaa on mahdollista nähdä myös wiillä. tosin kuin muut nintendot, wiissä on tehoja riittämin vaikka gta4:lle. (tosin pienemmillä grafiikoilla kuin esim pc versiolla tai ps3 versiolla.

 7. Niin siis tuon kokoisesta kuvastahan ei voi sanoa mitään grafiikasta. Noin pieneksi pienennettynä moni GameCube-pelikin on yhtä näyttävä.

  Rock Star ei muuten lähde sensuroimaan alustan takia. Onhan GTA China Town Storieskin ensimmäinen K18-peli DS:lle.

 8. Katoin nuita lähdelinkin kuvia heti kunnolla suurennettuna ja grafiikka näytti kyllä ainakin melkein yhtä hyvältä kuin PS3:ssa minusta.

 9. Ja toi ammuttiin alas. Joissain kuvissa on kuulemma Wii kiinni jne. En itse niin tarkkaan katsellut, mutta huuhaata tämä sitten lopulta taitaa olla :/ Harmi.

 10. Jep, totuus tässä on se että ei tuossa mikään peli ole päällä, ruudulle vain laitettu kuva katseltavaksi ja ukko esittää pelaavansa sitä.. on näitä nähty… tai vieressä toinen pelaa peliä ja toinen ”esittää pelaavansa” HUOOOHH

 11. Feikiksi tämän todistaa mielestäni myös se että jokaisessa kuvassa missä tähdätään, on tähtäin keskellä ruutua, eikä kuten Wii:llä yleensä on totuttu räiskintä peleissä. Eli jos tuo olisi oikeasti wiille, tähtäys ei toimisi niin että tähtäin pysyy aina keskellä ruutua.

 12. Suosittelen katsomaan Wiille The Conduit nimisen pelin trailereita. Siinä näkee aika hyvin kuinka hyvään graffaan Wiillä voi päästä.

 13. Ite kuvannut noi kuvat ps3 on jossain piilossa wii ohjain ei tee tuossa kuvassa mitään.

 14. meillä on gta wiillä ja toimii aivan helvetin hyvin ja grafiikatkin on ihan kohdallaan…

Comments are closed.