Leluvalmistaja Lego on päättänyt jatkaa uusien tuotealuiden valloitusta julkaisemalla sarjan lapsille suunnattuja elektroniikkatuotteita. Sarja koostuu sellaisista palikkalelujen tuttua muotokieltä lainaavista tuotteista, kuten digitaalikameroista, videokameroista, radiopuhelimista, sekä MP3-soittimista.

Valitettavasti tuotesarja vaikuttaa Lego nimestä ja värikkäästä ulkoasusta huolimatta melkoisen ”peruskamalta”. Esimerkiksi legon digipokkaria ei siis ole mahdollsita päivittää lisäpalikoilla järjestelmäkameraksi.

Hintaa Legon elektroniikkatuotteilla tulee olemaan 20-60 dollaria. Kauppoihin tuotteita odotetaan tulevana kesänä.

Kautta: kidstechreview.com

Edellinen artikkeliMies ratkaisee Rubikin kuution 26 vuodessa ja on nyt helpottunut
Seuraava artikkeliKokkaa voilla maustetut popcornit mikrossa